winkelpand-kopen

Winkelpand kopen

Een winkelpand kopen. U denkt er wel eens over. Maar kunt u zo’n winkelpand beter kopen of huren? We zetten de voordelen en nadelen van huren en kopen op een rij. 

Winkelpand kopen

Een winkelpand kopen is iets waar u goed over na moet denken. Koopt u een winkelpand, dan krijgt u ten eerste te maken met financiering. U moet voldoende geld hebben om het winkelpand te kunnen kopen. Besluit u het beleggingspand via een hypotheek te financieren bij een bank of andere kredietverstrekker, dan betaalt u maandelijks rente over die lening. Als u vervolgens het winkelpand zelf gebruikt, dan wilt u in ieder geval de rente op die lening terugverdienen. En daarnaast uiteraard de kosten voor onderhoud en noodzakelijke verzekeringen. Als u het winkelpand verhuurt dan geldt min of meer hetzelfde. De opbrengsten uit verhuur dienen dan minimaal de maandelijkse kosten van het winkelpand af te dekken.


Beleggingspand Rotterdam is de ervaren vastgoedmakelaar voor vastgoed in Rotterdam. Wij bemiddelen bij aankoop en verkoop van winkelpanden. Voor eigen gebruik of als investering. Wij realiseren via stille en online verkoop het maximale verkoopresultaat. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op. Of bel 010 – 213 36 49.


Voordelen winkelpand kopen

Een winkelpand kopen heeft als voordeel dat u profiteert van waardeopbouw. Investeren in vastgoed is een stabiele belegging wanneer u kijkt naar de lange termijn. Tegelijkertijd genereert u huurinkomsten waarmee u, bij een juist financieel beleid, de maandelijkse kosten van het winkelpand af kunt dekken en al een stukje rendement maakt. 

Nadelen winkelpand kopen

Het nadeel van het kopen van een winkelpand is de mindere flexibiliteit. Stel bijvoorbeeld dat het resultaat van uw bedrijf achterblijft. Of dat u voor langere termijn geen huurder weet te vinden. In dat geval kan het kopen van een winkelpand u meer geld kosten dan opleveren. Als u bovendien eerder dan gepland uw winkelpand dient te verkopen, kan dit resulteren in een verkoopverlies. Het winkelpand is dan onvoldoende in waarde gestegen. 

Winkelpand huren of kopen?

Flexibiliteit bij het huren van een winkelpand is groter dan bij kopen. Zeker wanneer u de huurtermijn kunt beperken tot drie jaar of minder. Anderzijds betaalt u maandelijks méér geld bij het huren van een winkelpand, in vergelijking met koop. Bovendien profiteert u - anders dan bij het kopen van een winkelpand - niet van de waardevermeerdering van uw winkelpand. 

Voor startende ondernemingen kan het huren van een winkelpand een betere stap zijn dan kopen. Wilt u weten wat voor u de beste mogelijkheden zijn? Of bent u geïnteresseerd in het kopen van een winkelpand? Neem contact op. Of bel 010 – 2133649.

Beleggingspand verkopen, kopen of informatie?

U wilt een beleggingspand verkopen, kopen of heeft een andere vraag. Wij helpen u graag verder. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier. Bellen mag ook via 010 - 2133649

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Aanbod beleggingspanden

Te koop
Rotterdam Schiedamseweg 32 AB € 540.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Wevershoekstraat 63 AB € 550.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Jaersveltstraat 82 ABC € 545.000 k.k.

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

Beste Frank, Beste Ted,

 

Wij willen jullie weer hartelijk bedanken voor de goede begeleiding aangaande de verkoop van ons pand op de Nw Binnenweg te Rotterdam. Het zijn toch weer de zeer scherpe...

lees verder >

Verkoper geheel pand aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam - 2023

Ik vond het contact heel plezierig. Altijd een snelle  en adequate

reactie. Heel zorgvuldig voor wat betreft de afwikkeling

van de verkoop. Goed advies en terzake kundig.

 

Dus...

lees verder >

Verkoper 2 gehele panden (5 woningen) aan de Rochussenstraat - 2023

Afgelopen jaar hebben wij besloten om onze vastgoed portefeuille te verkopen.

Voor ons stond het van begin af aan al vast dat we daarvoor Frank Haver zouden benaderen.

Hij is een begrip in de markt en...

lees verder >

Verkoper 18 verhuurde woningen aan de Hooidrift, Gerard Scholtenstraat en Snoekstraat te Rotterdam - 2023