beleggingspanden-kopen

Beleggingspanden kopen

Een beleggingspand kopen is een slimme investering. Koopt u een beleggingspand op een locatie met goede verhuurmogelijkheden, dan is een mooi resultaat haalbaar. 

Een beleggingspand kopen

Beleggen door een beleggingspand te kopen, is meestal een slimme investering. Mooie resultaten zijn haalbaar door een beleggingspand te kopen op een locatie met goede verhuurmogelijkheden. U kunt bruto rendementen van 7% tot 10% op jaarbasis realiseren bij het kopen van een beleggingspand. Uw investering is uiteraard afhankelijk van de financiering van uw beleggingspand

Beleggingspand kopen ingewikkeld?

Een beleggingspand kopen is in basis niet ingewikkeld. Wél is het belangrijk dat u een objectief beeld creëert van de mogelijkheden.

  • Is het beleggingspand goed onderhouden?
  • Wat zijn de kenmerken en verwachtingen van de wijk waarin het beleggingspand staat?
  • Wat is de historie van het pand?
  • Zijn er huurders en komen deze hun betalingsverplichtingen na?
  • Welke financiering past u toe?

Beleggingspand Rotterdam helpt kopers bij het kopen van een beleggingspand in Rotterdam. Wij brengen en beleggingspand onder de aandacht en helpen met de waardebepaling, prijsonderhandeling en beoordeling van het koopcontract. Meer weten? Neem contact op. Of bel 010 – 2133649.


VERKOOP BELEGGINGSPAND

Het kopen van een beleggingspand gaat niet zonder direct al na te denken over de verkoopmogelijkheden van ditzelfde pand. Uw beleggingspand is immers een investering. Het is daarom belangrijk om bij aankoop reeds de toekomstige verkooppotentie te inventariseren. Staat het beleggingspand in een wijk die in populariteit toe zal nemen? Of is de wijk nu al populair en is de actuele waarde van het beleggingspand mogelijk al erg hoog? Kopen zou dan mogelijk minder verstandig zijn. Advies inwinnen bij een vastgoedmakelaar is aan te raden.

Lees meer over beleggingspand verkopen >

Huurwaarde & onderhoud

Huurwaarde en onderhoud zijn kritische factoren wanneer we kijken naar de aankoop van een beleggingspand. Huurwaarde wil zeggen: is de huidige huur marktconform en wat is de te verwachten ontwikkeling in huuropbrengst in geval van wederverhuur? Is het aannemelijk dat een leeggekomen beleggingspand snel weer verhuurd kan worden?

Beheer bij beleggingspand kopen

Er zijn veel redenen waarom het uitbesteden van het beheer van onroerend goed verstandig is. Professionele vastgoedbeheerders beschikken over financiële, technische en juridische kennis. Die kennis zorgt ervoor dat u als koper en verhuurder uw portefeuille van beleggingspanden optimaal kan laten renderen. Bij het kopen van een beleggingspand kan het dus slim zijn om administratief en regelwerk uit handen te geven.

Financiering bij kopen beleggingspand

Er zijn verschillende manieren om een beleggingspand te financieren. Geld lenen bij een bank is meestal mogelijk voor 60% tot 80% van de getaxeerde waarde. Wel geldt er een forse opslag op de rente van de hypotheek, omdat u het pand koopt als belegging en niet gebruikt als eigen woning. E.e.a. goed doorrekenen is daarom belangrijk. U wilt bij het financieren van uw beleggingspand immers niet tegen verrassingen aanlopen.

Lees meer over Beleggingspand financieren >

Beleggingspand verkopen, kopen of informatie?

U wilt een beleggingspand verkopen, kopen of heeft een andere vraag. Wij helpen u graag verder. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier. Bellen mag ook via 010 - 2133649

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Aanbod beleggingspanden

Te koop
Rotterdam Jaersveltstraat 82 ABC € 545.000 k.k.
Te koop
Schiedam Celsiusstraat 38 BA1A2 € 450.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Herman Robbersstraat 76 E € 300.000 k.k.

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

Na dat ik besloten hadden het pand niet zelf te houden, heb ik Frank Haver benaderd voor advies. Frank komt snel met een duidelijk advies over prijzen en werkwijze. Ik heb dit als prettig en professioneel ervaren. Na...

lees verder >

Verkoper geheel pand bestaande uit 3 woningen aan de Polderlaan te Rotterdam Zuid – 2021

Na een goede ervaring bij de aankoop van een beleggingspand met Frank Haver, heb ik ervoor gekozen om Frank te vragen de verkoop van een beleggingspand (een verhuurde woning) te verzorgen. Frank adviseerde duidelijk...

lees verder >

Verkoper verhuurde woning aan de Mijnsherenlaan te Rotterdam Zuid – 2021

Ben nog steeds blij met jullie begeleiding in de verkoop van mijn pand in Rotterdam West. Alles is meer dan goed gegaan. Transparantie van jullie zijde was ik heel blij mee. 

Hoop dat met jullie ook alles...

lees verder >

Verkoper geheel pand bestaande uit een winkel en bovenwoning gelegen aan de Schiedamseweg te Rotterdam West – 2021