beleggingspanden-kopen

Beleggingspanden kopen

Een beleggingspand kopen is een slimme investering. Koopt u een beleggingspand op een locatie met goede verhuurmogelijkheden, dan is een mooi resultaat haalbaar. 

Een beleggingspand kopen

Beleggen door een beleggingspand te kopen, is meestal een slimme investering. Mooie resultaten zijn haalbaar door een beleggingspand te kopen op een locatie met goede verhuurmogelijkheden. U kunt bruto rendementen van 7% tot 10% op jaarbasis realiseren bij het kopen van een beleggingspand. Uw investering is uiteraard afhankelijk van de financiering van uw beleggingspand

Beleggingspand kopen ingewikkeld?

Een beleggingspand kopen is in basis niet ingewikkeld. Wél is het belangrijk dat u een objectief beeld creëert van de mogelijkheden.

  • Is het beleggingspand goed onderhouden?
  • Wat zijn de kenmerken en verwachtingen van de wijk waarin het beleggingspand staat?
  • Wat is de historie van het pand?
  • Zijn er huurders en komen deze hun betalingsverplichtingen na?
  • Welke financiering past u toe?

Beleggingspand Rotterdam helpt kopers bij het kopen van een beleggingspand in Rotterdam. Wij brengen en beleggingspand onder de aandacht en helpen met de waardebepaling, prijsonderhandeling en beoordeling van het koopcontract. Meer weten? Neem contact op. Of bel 010 – 2133649.


VERKOOP BELEGGINGSPAND

Het kopen van een beleggingspand gaat niet zonder direct al na te denken over de verkoopmogelijkheden van ditzelfde pand. Uw beleggingspand is immers een investering. Het is daarom belangrijk om bij aankoop reeds de toekomstige verkooppotentie te inventariseren. Staat het beleggingspand in een wijk die in populariteit toe zal nemen? Of is de wijk nu al populair en is de actuele waarde van het beleggingspand mogelijk al erg hoog? Kopen zou dan mogelijk minder verstandig zijn. Advies inwinnen bij een vastgoedmakelaar is aan te raden.

Lees meer over beleggingspand verkopen >

Huurwaarde & onderhoud

Huurwaarde en onderhoud zijn kritische factoren wanneer we kijken naar de aankoop van een beleggingspand. Huurwaarde wil zeggen: is de huidige huur marktconform en wat is de te verwachten ontwikkeling in huuropbrengst in geval van wederverhuur? Is het aannemelijk dat een leeggekomen beleggingspand snel weer verhuurd kan worden?

Beheer bij beleggingspand kopen

Er zijn veel redenen waarom het uitbesteden van het beheer van onroerend goed verstandig is. Professionele vastgoedbeheerders beschikken over financiële, technische en juridische kennis. Die kennis zorgt ervoor dat u als koper en verhuurder uw portefeuille van beleggingspanden optimaal kan laten renderen. Bij het kopen van een beleggingspand kan het dus slim zijn om administratief en regelwerk uit handen te geven.

Financiering bij kopen beleggingspand

Er zijn verschillende manieren om een beleggingspand te financieren. Geld lenen bij een bank is meestal mogelijk voor 60% tot 80% van de getaxeerde waarde. Wel geldt er een forse opslag op de rente van de hypotheek, omdat u het pand koopt als belegging en niet gebruikt als eigen woning. E.e.a. goed doorrekenen is daarom belangrijk. U wilt bij het financieren van uw beleggingspand immers niet tegen verrassingen aanlopen.

Lees meer over Beleggingspand financieren >

Beleggingspand verkopen, kopen of informatie?

U wilt een beleggingspand verkopen, kopen of heeft een andere vraag. Wij helpen u graag verder. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier. Bellen mag ook via 010 - 2133649

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Aanbod beleggingspanden

Te koop
Rotterdam Grondherendijk 5 A + 9A € 575.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Vierambachtsstraat 100 - 102 - 104 € 1.575.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Terschellingsestraat - 6 portiekwoningen € 790.000 k.k.

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

Beste Frank, Beste Ted,

 

Wij willen jullie weer hartelijk bedanken voor de goede begeleiding aangaande de verkoop van ons pand op de Nw Binnenweg te Rotterdam. Het zijn toch weer de zeer scherpe...

lees verder >

Verkoper geheel pand aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam - 2023

Ik vond het contact heel plezierig. Altijd een snelle  en adequate

reactie. Heel zorgvuldig voor wat betreft de afwikkeling

van de verkoop. Goed advies en terzake kundig.

 

Dus...

lees verder >

Verkoper 2 gehele panden (5 woningen) aan de Rochussenstraat - 2023

Afgelopen jaar hebben wij besloten om onze vastgoed portefeuille te verkopen.

Voor ons stond het van begin af aan al vast dat we daarvoor Frank Haver zouden benaderen.

Hij is een begrip in de markt en...

lees verder >

Verkoper 18 verhuurde woningen aan de Hooidrift, Gerard Scholtenstraat en Snoekstraat te Rotterdam - 2023