vastgoed-rotterdam

Vastgoed Rotterdam

Vastgoed in Rotterdam wordt steeds aantrekkelijker. Rotterdam is een dynamische stad die zich sterk ontwikkelt. Rotterdams Vastgoed kent dan ook een mooie waardestijging.  

Vastgoed in Rotterdam

Vastgoed in Rotterdam wordt met de dag aantrekkelijker. Rotterdam is de modernste stad van Nederland en profileert zich ook als zodanig. De hoogste woontoren, vermeldingen in de Lonely Planet, hoogstandjes qua architectuur. Rotterdam is booming. Vastgoed in Rotterdam daarmee ook. 

Bedrijven zoeken Rotterdams vastgoed

Rotterdam trekt bedrijven, werkgelegenheid, toeristen, huurders en kopers naar zich toe. De vraag naar Rotterdams vastgoed is daarom groot. Zowel bedrijven als inwoners in Rotterdam zijn op zoek naar huisvesting. Rotterdam is daarmee een uitstekende stad om te beleggen in vastgoed. 

Vastgoed verhuren in Rotterdam

De huurprijzen van Rotterdams vastgoed zijn tussen 2013 en 2019 gestegen van € 12 naar € 16 á € 17 per m2 per maand: een 40% stijging in slechts zes jaar tijd dus (bron: Pararius). Deze prijsstijging toont de populariteit van Rotterdams vastgoed. Verhuren van vastgoed in Rotterdam is dus een aantrekkelijke optie.


Beleggingspand Rotterdam is de ervaren vastgoedmakelaar voor vastgoed in Rotterdam. De populariteit van Rotterdam is groot. Wij realiseren via stille en online verkoop het maximale verkoopresultaat. Hiervoor maken wij onder meer gebruik van onze 6.100 geïnteresseerden in Rotterdams vastgoed. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op. Of bel 010 - 2133649.


Vastgoed kopen in Rotterdam

Kijken we naar de koopprijzen van Rotterdams vastgoed dan valt op dat prijzen van koopwoningen sinds 2013 met 67% zijn gestegen. Begin 2013 kostte een Rotterdamse woning gemiddeld € 167.000. Medio 2019 is dat gestegen naar € 290.000. (bron: NVM). Ook het kopen en verkopen van Rotterdams vastgoed is daarmee aantrekkelijk.

Lees meer over Investeren in Vastgoed >  

Vastgoed buitenwijken Rotterdam

De rendementen van vastgoed in Rotterdam zijn goed. Kansen zijn er nog voldoende. Zo is te zien dat bewoners steeds meer naar de buitenwijken van Rotterdam trekken op zoek naar een betaalbare woning. In die buitenwijken groeien dan ook de kansen om te beleggen in Rotterdams vastgoed.

KANSEN VASTGOED BREDE REGIO ROTTERDAM

Ook de gemeenten rondom Rotterdam, zoals Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht en Dordrecht stijgen in populariteit onder kopers en huurders. Deze kopers en huurders maken bijvoorbeeld de overstap maken van het Rotterdamse appartement naar de tussenwoning in de gemeenten nét buiten Rotterdam. Ook vastgoed kopen net buiten Rotterdam wordt daarmee aantrekkelijk.


Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuw aanbod van vastgoed in de regio Rotterdam, schrijft u zich dan in via het formulier hieronder. Wilt u óók meegenomen worden voor aanbod in stille verkoop, neem dan contact met ons op.

Beleggingspand verkopen, kopen of informatie?

U wilt een beleggingspand verkopen, kopen of heeft een andere vraag. Wij helpen u graag verder. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier. Bellen mag ook via 010 - 2133649

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Aanbod beleggingspanden

Te koop
Rotterdam Grote Visserijstraat 84 BA1A2 & 86 AB1B2 € 900.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Vierambachtsstraat 100 - 102 - 104 € 1.575.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Wevershoekstraat 63 AB € 550.000 k.k.

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

“Goedemiddag Frank, Ted, we hebben de transactie al met elkaar na beschouwd tijdens een kop koffie, en kijken met een positief gevoel terug op jullie bemiddeling. Desondanks willen we nog wel aanvullen dat jullie...
lees verder >

Verkoper 4.055 m2 bedrijfsruimte te Oostvoorne - 2024

“Beste Frank, ik ben uiterst tevreden met de verkoop van mijn pand aan de schiedamseweg. Ik hoop dat we met het volgende pand ook weer zaken kunnen doen. mvrgr ---"
lees verder >

Verkoper geheel pand (winkel + bovenwoning met kamerverhuurvergunning) aan de Schiedamseweg te Rotterdam Delfshaven - 2024

“Beste Frank, ik ben uiterst tevreden. Goed advies. Goede juridische onderbouwing. Betrouwbaar. Kennis van zaken en goede kennis van de markt. Mvrgr. ---"
lees verder >

Verkoper 3 woningen aan de Tapuitstraat te Rotterdam Charlois - 2024