over beleggingspanden rotterdam

Over Beleggingspand Rotterdam

Binnen een professioneel hecht team zetten we ons elke dag weer in voor onze eigenaren, beleggers, kopers en verkopers. Met een maximaal resultaat als doel.

Beleggingspand Rotterdam is een initiatief van ondernemer Frank Haver. In 2014 bedacht Frank een manier om het potentieel van internet in te zetten voor de vastgoedsector. Met Beleggingspand Rotterdam combineert hij de mogelijkheden van online met de persoonlijkheid van traditionele verkoop.

2005 - Start in Rotterdams Vastgoed
Snel na zijn commerciële hbo-studie startte Frank Haver in 2005 in het Rotterdamse vastgoed. Van 2005 tot 2008 verrichte hij commerciële en acquisitie-werkzaamheden voor W.M.H. Vastgoed B.V..

2008 - Oprichting IGLO Vastgoed B.V.
In 2008 richtte Frank IGLO Vastgoed B.V. op. Een zelfstandige bedrijfsmakelaardij die aanhuur, verhuur, aankoop en verkoop van Rotterdams bedrijfsmatig vastgoed tot doel heeft. Sinds 2017 worden de primaire belangen van IGLO Vastgoed B.V. beheerd door Ted Haver, broer van Frank Haver.

2014 - Oprichting BeleggingspandRotterdam.nl
Het potentieel van internet werd té weinig benut in de vastgoedsector. Dat was de visie van Frank Haver. Als ‘gewone’ consument maakte hij graag gebruik van online deel-diensten als Über, Spotify en Airbnb. In de vastgoedsector bestond zoiets niet. Frank bedacht daarom Beleggingspand Rotterdam. Hierin wilde hij de mogelijkheden van het online internetkanaal combineren met het persoonlijke en vertrouwelijke van traditionele verkoop. Het bleek een goede keuze.

 2016 e.v. - Groei 
Sinds 2016 maakt Beleggingspand Rotterdam een flinke groei door. Het team breidt uit met de broer van Frank, Ted Haver. Ook doen diverse andere medewerkers hun intrede. Stuk voor stuk gespecialiseerd in commercieel vastgoed, onroerend goed en beleggingspanden in de regio Rotterdam.

Nu – het beste vastgoedresultaat voor de klant
Beleggingspand Rotterdam is een succes. Al meer dan 7.000 verkopers, beleggers en investeerders hebben zich aangesloten bij Beleggingspand Rotterdam. Zij ontvangen nieuw beleggingsaanbod als eerste. Een kleiner, specifieke relatiebestand worden daarnaast geselecteerd voor stille verkoop. Het kantoor aan de Schiedamsedijk 78A in Rotterdam groeit en bloeit. Beleggingspand Rotterdam blijkt het gat in de vastgoedmarkt goed op te vullen. De klant profiteert het meest. Want verkooprendementen bij Beleggingspand Rotterdam zijn gemiddeld 15% tot 20% hoger dan elders in de markt. 

Graag helpen wij u met de aan- of verkoop van uw beleggingspand. Neem contact met ons op. Of bel met 010 - 2133649.

Team beleggingspand rotterdam

  • Frank Haver

    Drijvende kracht achter Beleggingspand Rotterdam. Bevlogen initiatiefnemer. Zakelijk sterk. Ziet kansen en pakt deze ook. Boekt maximale rendementen voor klanten én zorgt dat verkopen een succes worden. Kan ook nog een aardig potje voetballen en geniet van zomerse barbecues in Engeland.

  • Ted Haver

    Organiserende duizendpoot. Zorgt dat transacties snel en zonder fouten gerealiseerd worden. Overlegt met notarissen. Begeleidt het gehele proces van ondertekening tot aan het notarieel transport. 

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

Beste Frank, Beste Ted,

 

Wij willen jullie weer hartelijk bedanken voor de goede begeleiding aangaande de verkoop van ons pand op de Nw Binnenweg te Rotterdam. Het zijn toch weer de zeer scherpe...

lees verder >

Verkoper geheel pand aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam - 2023

Ik vond het contact heel plezierig. Altijd een snelle  en adequate

reactie. Heel zorgvuldig voor wat betreft de afwikkeling

van de verkoop. Goed advies en terzake kundig.

 

Dus...

lees verder >

Verkoper 2 gehele panden (5 woningen) aan de Rochussenstraat - 2023

Afgelopen jaar hebben wij besloten om onze vastgoed portefeuille te verkopen.

Voor ons stond het van begin af aan al vast dat we daarvoor Frank Haver zouden benaderen.

Hij is een begrip in de markt en...

lees verder >

Verkoper 18 verhuurde woningen aan de Hooidrift, Gerard Scholtenstraat en Snoekstraat te Rotterdam - 2023