beleggingspanden-rotterdam

Beleggingspand Rotterdam
Nr. 1 makelaar voor beleggingspanden te Rotterdam

  • Verkoopprijzen 15% tot 20% hoger
  • Landelijk netwerk met > 6.100 beleggers
  • Ideale combinatie online en stille verkoop
  • Persoonlijk, betrouwbaar en transparant

Neem contact op

Beleggingspand Rotterdam is de grootste vastgoedmakelaar voor beleggingspanden in Rotterdam. Via stille en online verkoop van beleggingspanden realiseren wij voor beleggers ruim 45 verkooptransacties per jaar. We zorgen voor een goed verkoopresultaat, stabiele verkoop en passeren zonder gedoe. Ons beleggingsnetwerk bevat 6.100 investeerders in Rotterdams vastgoed. Een pand te koop in Rotterdam of een beleggingspand verkopen? Neem contact op. 

frank haver - beleggingspanden rotterdam   linkedin frank haver - beleggingspanden rotterdam

Meld u aan en ontvang ons nieuwste aanbod als eerste!


Uw aanmelding is naar ons verzonden. U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Aanbod beleggingspanden

TE KOOP
Rotterdam Orchideestraat € 335.000 k.k.
TE KOOP
Rotterdam Provenierssingel 38 A2 € 340.000 k.k.
TE KOOP
Schiedam Hof van Spaland 60 € 410.000 k.k.
Over Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam is in 2014 opgezet door Frank Haver. Het doel: de kracht van online communicatie combineren met een persoonlijke en betrouwbare manier van beleggingspanden in Rotterdam kopen en verkopen. Jaarlijks begeleiden wij voor beleggers de verkoop van meer dan 45 beleggingspanden. Deze beleggingspanden zijn zeer divers: enkele verhuurde woningen, meerpandige woonblokken en gehele vastgoedportefeuilles.

Via ons bestand aan beleggers bereiken wij ruim 6.100 geïnteresseerden in Rotterdams vastgoed. Verder raden wij stille verkoop regelmatig ook aan, wanneer dit goed aansluit bij een specifiek beleggingspand of een specifieke verkoper. Uit de 6.100 geïnteresseerden kiezen wij in dat geval 3 tot 5 beleggers die eerder al hoge biedingen deden en afspraken goed nakomen. Het persoonlijke en vertrouwelijke karakter staan hierbij voorop. Maak kennis met ons. We vertellen u graag hoe wij werken.

Neem contact op
 of bel via 010 - 2133649

Nieuws

15-01-2021 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 5 gehele panden te Rotterdam West.

Lees meer

08-01-2021 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 332 woningen en 25 winkels en bedrijfsruimten te Rotterdam en Den Haag.

Lees meer

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

Prettig zaken doen! Ondanks dat het een kleine verkooptransactie betrof heb ik deze makelaar ervaren als een betrokken partij...

lees verder >

Verkoper geheel pand (3 woningen) Breeweg te Rotterdam Zuid - 2020

Vorig jaar september 2019 besloten om na bijna 15jaar m'n pandje in Rotterdam Spangen te verkopen...

lees verder >

Verkoper geheel pand aan de Schaepmanstraat te Rotterdam West - 2020

Onlangs hebben ons huis verkocht onder begeleiding van Beleggingspand Rotterdam. Het contact is altijd zeer plezierig geweest. Altijd goed bereikbaar, vriendelijke en accuraat. Geen moeite is teveel. Werkelijk petje af...

lees verder >

Verkoper geheel pand (2 woningen) gelegen aan de Spanjaardstraat te Rotterdam West 2020

Beleggen in Rotterdams vastgoed

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: de Rotterdamse beleggingsmarkt is populair. Beleggingspanden Rotterdam, onroerend goed en vastgoed kopen in de regio Rotterdam blijkt een uitstekende belegging. Wilt u beleggingspanden kopen of een beleggingspand verkopen dan vindt u in Beleggingspand Rotterdam een professionele partner in beleggingspanden. Beleggingspand Rotterdam is de vastgoedmakelaar met het grootste netwerk aan kopers en verkopers van Rotterdams vastgoed. We zijn niet alleen in Rotterdam actief. Het 6.100 beleggers tellende netwerk van Beleggingspand Rotterdam bestaat uit beleggers uit heel Nederland. Rotterdamse Beleggingspanden zijn in het hele land gewild als investering.

Wilt u een winkelpand kopen of verhuurde woning kopen of verkopen? Beleggingspand Rotterdam heeft een ruim aanbod van beschikbare panden, alsmede beleggers met interesse in nieuwe aankopen van beleggingspanden. Doorlopend beschikken wij over een groot aanbod van beleggingspanden in Rotterdam en omgeving. Rotterdam is daarmee een uitstekende stad voor een vastgoedbelegging. Beleggingspand Rotterdam is overigens actief in de brede regio van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Berkel-en-Rodenrijs, Pijnacker, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht (Drechtsteden). 

Een pand te koop? Rotterdam of regio rijnmond? We vertellen u graag meer over ons en onze werkwijze. Wij geloven dat beleggingspanden verkocht moeten worden op een nieuwe moderne manier. Een manier waarbij de veiligheid, persoonlijkheid en zekerheid centraal staan. Maar ook een manier waarbij onze verkopers met beleggingspanden profiteren van de moderne, online mogelijkheden in het kopen en verkopen van onroerend goed. Met een maximaal rendement op die beleggingspanden tot gevolg.