beleggingspanden-rotterdam

Beleggingspand Rotterdam
Nr. 1 makelaar voor beleggingspanden te Rotterdam

  • Verkoopprijzen 15% tot 20% hoger
  • Landelijk netwerk met > 6.100 beleggers
  • Ideale combinatie online én stille verkoop
  • Persoonlijk, betrouwbaar en transparant

Neem contact op

Beleggingspand Rotterdam is de grootste vastgoedmakelaar voor beleggingspanden in Rotterdam. Via stille en online verkoop van beleggingspanden realiseren wij voor onze beleggers ruim 45 koop- en verkooptransacties per jaar. We zorgen voor een goed verkoopresultaat, stabiele verkoop en passeren zonder gedoe. Ons beleggingsnetwerk bevat 6.100 investeerders in Rotterdams vastgoed. Een beleggingspand kopen of verkopen? Neem contact op. 

frank haver - beleggingspanden rotterdam   linkedin frank haver - beleggingspanden rotterdam

Meld u aan en ontvang ons nieuwste aanbod als eerste!


Uw aanmelding is naar ons verzonden. U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Aanbod beleggingspanden

Te koop
Zwijndrecht Burgermeester Jansenlaan 51 € 215.000 k.k.
Te koop
Rotterdam Slinge 447-449 € 479.000 k.k.
Te koop
Capelle aan den IJssel Willem Barentszstraat 1 € 250.000 k.k.
Over Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam

Beleggingspand Rotterdam is in 2014 opgezet door Frank Haver. Het doel van Beleggingspand Rotterdam: de kracht van online communicatie combineren met een persoonlijke en betrouwbare manier van beleggingspanden kopen en verkopen. Jaarlijks begeleiden wij voor onze beleggers de verkoop van meer dan 45 beleggingspanden. Deze beleggingspanden zijn zeer divers: enkele verhuurde woningen, meerpandige woonblokken en gehele vastgoedportefeuilles.

Via ons bestand aan beleggers bereiken wij ruim 6.100 geïnteresseerden in Rotterdams vastgoed. Verder raden wij stille verkoop regelmatig ook aan, wanneer dit goed aansluit bij een specifiek beleggingspand of een specifieke verkoper. Uit de 6.100 geïnteresseerden kiezen wij in dat geval 3 tot 5 beleggers met de juiste koopintentie. Het persoonlijke en vertrouwelijke karakter staan hierbij voorop. Maak kennis met ons. We vertellen u graag hoe wij werken.

Neem contact op
 of bel via 010 - 2133649

Nieuws

26-09-2019 - VERKOCHT (ONLINE): Kamerverhuurpand gelegen aan de Aleidisstraat te Rotterdam West

Lees meer

09-09-2019 – TE KOOP (ONLINE): GEHEEL PAND AAN DE GROTE VISSERIJSTRAAT 44BA1A2 TE ROTTERDAM WEST.

Lees meer

Beoordelingen Beleggingspand Rotterdam

Mijn ervaring met jullie was goed!! Jullie aanpak is integer en transparant, houden cliënt goed op de hoogte. Zou jullie aanbevelen bij mensen !

lees verder >

Verkoper geheel pand (horeca ruimte begane grond + dubbele bovenwoning) Claes de Vrieselaan te Rotterdam 2019

Frank Haver / Beleggingspandrotterdam.nl heeft mij zeer goed en snel geholpen bij de verkoop van een klein beleggingsobject. Ik vond het opvallend dat ondanks dat ik een kleine belegger...

lees verder >

Verkoper verhuurde woning Aleidisstraat te Rotterdam 2019

Wat betreft het zakendoen is echt Rotterdams, snelle reactie,eerlijk,eerlijk is eerlijk ,afspraak is afspraak en vasthoudend daar hou ik van.

Ga zo door op z'n Rotterdams!

lees verder >

Verkoper twee gehele panden (2 winkels + 7 bovenwoningen) West-Kruiskade te Rotterdam 2018/2019

Beleggen in Rotterdams vastgoed

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: de Rotterdamse beleggingsmarkt is populair. Beleggingspanden, onroerend goed en vastgoed kopen in Rotterdam blijkt een uitstekende belegging.  Wilt u een beleggingspand kopen of beleggingspand verkopen dan vindt u in Beleggingspand Rotterdam een professionele beleggingspartner. Beleggingspand Rotterdam is de vastgoedmakelaar met het grootste netwerk aan kopers en verkopers van Rotterdams vastgoed. We zijn niet alleen in Rotterdam actief. Het 6.100 beleggers tellende netwerk van Beleggingspand Rotterdam bestaat uit beleggers uit heel Nederland. Rotterdamse Beleggingspanden zijn in het hele land gewild als investering.

Wilt u een winkelpand kopen of verhuurde woning kopen of verkopen? Beleggingspand Rotterdam heeft een ruim aanbod van beschikbare panden, alsmede beleggers met interesse in nieuwe aankopen van beleggingspanden. Doorlopend beschikken wij over een groot aanbod van beleggingspanden in Rotterdam en omgeving. Rotterdam is daarmee een uitstekende stad voor beleggen in vastgoed en onroerend goed. Beleggingspand Rotterdam is overigens actief in de brede regio van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Berkel-en-Rodenrijs, Pijnacker, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht (Drechtsteden). 

We vertellen u graag meer over ons en onze werkwijze. Wij geloven dat beleggingspanden verkocht moeten worden op een nieuwe moderne manier. Een manier waarbij de veiligheid, persoonlijkheid en zekerheid centraal staan. Maar ook een manier waarbij onze verkopers met beleggingspanden profiteren van de moderne, online mogelijkheden in het kopen en verkopen van onroerend goed. Met een maximaal rendement op die beleggingspanden tot gevolg.