Homepage visual

Verkoper geheel pand (bedrijfsmatige ruimte + 3 bovengelegen woningen) Vijverhofstraat te Rotterdam Noord

In 2018 had ik een moeilijk pand in de verkoop, waar voor mij niet veel eer aan te behalen viel. Ik had wat spontane biedingen gekregen, van kopers die in het kadaster hadden gekeken. Van beleggingspandrotterdam.nl had ik een brief gehad, of zij wellicht wat voor de verkoop konden betekenen. Op de brief heb ik gereageerd, op het pand werd al zodanig geboden zonder dat er in de algemene verkoop kwam, dat ik besloot via beleggingspandrotterdam.nl te verkopen. Ik had ook al een of meerdere branchegerichte makelaars ingeschakeld, maar uiteindelijk heeft het pand een herbestemming gekregen en is de verkoop naar tevredenheid verlopen. Als ik een ander pand in de verkoop ga doen, zal ik zeker weer een beroep doen op beleggingspandrotterdam.nl.

Bekijk ook andere nieuws berichten

21-02-2020 – VERKOCHT (STILLE VERKOOP): een geheel pand bestaande uit een verhuurde woning op de begane grond met kelder en tuin alsmede een dubbele bovenwoning gelegen aan de Spanjaardstraat te Rotterdam West.

Lees meer

28-01-2020 - VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 10 gehele panden bestaande uit 20 woningen (12 x dubbel en 8 x enkel) en ca. 1.000 m² bedrijfsruimte gelegen op Coolhaveneiland te Rotterdam Delfshaven.

Lees meer

28-01-2020 - TE KOOP (ONLINE): verhuurde bovenwoning gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de Orchideestraat te Rotterdam Hillegersberg

Lees meer

10-01-2020 - VERKOCHT (ONLINE): geheel pand bestaande uit 3 woningen / 5 woonlagen gelegen aan de Grote Visserijstraat te Rotterdam West.

Lees meer