Homepage visual

16-12-2021 - VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 58 woningen en 4 winkels, samen goed voor 5.300 m² oppervlakte, te Rotterdam Centrum, Noord en West!

Het betreffen voornamelijk goed onderhouden en gehele panden op de betere locaties in onze stad zoals de Nieuwe Binnenweg, Volmarijnstraat, Bergweg, 2e Middellandstraat, etc.. Verkoper betreft een Rotterdamse, particuliere belegger namens wie wij sinds onze start in 2008 al regelmatig werkzaamheden hebben mogen uitvoeren. Koper betreft een particuliere belegger die zijn sporen in een andere bedrijfstak heeft verdiend en nu onder andere in Rotterdams vastgoed belegt. Voordeel van deze koper is dat zij zowel het volume (aantal panden, koopsom etc.) aankonden maar daarnaast ook een aanpak hanteerden zoals je van een particuliere belegger mag verwachten zonder een al te institutionele insteek. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden. Overweegt u ook verhuurd vastgoed te verkopen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 010-2133649.

Bekijk ook andere nieuws berichten

VERKOCHT (STILLE VERKOOP): geheel pand bestaande uit 3 woningen met een vraagprijs van € 900.000,- k.k. aan de Klein-Coolstraat te Rotterdam (Provenierswijk).

Lees meer

10-12-2021 VERKOCHT (ONLINE): keurige winkelbelegging in winkelcentrum Hof van Spaland te Schiedam

Lees meer

TE KOOP (ONLINE): gerenoveerde woningbelegging aan de Zuidhoek 26BA1A2 te Rotterdam Zuid!

Lees meer