beoordelingen-beleggingspanden-rotterdam

Beoordeling Beleggingspand Rotterdam

Koper/ verkoper
Koper 49 appartementen te Goes (Zeeland) - 2021

Beoordeling

///

Sinds 2015 heb ik bij Frank meerdere panden aangekocht. Iedere keer weet Frank mij weer positief te verrassen door vastgoed aan te bieden dat helemaal binnen mijn specificaties valt. Als eindbelegger zoek ik namelijk bepaalde panden juist wel en ook veel soorten juist niet. 

Vanaf het eerste contact tot de eindoplevering is de betrokkenheid groot. De informatie is tot in de puntjes uitgewerkt en zeer compleet waardoor we snel kunnen schakelen. 

Frank weet als geen ander de juiste partijen aan elkaar te matchen en begeleidt het proces als een echte professional. Een van het type waar ik graag zaken mee doe.

///

Bekijk ook andere reviews

Nadat we intern het besluit hadden genomen om een deel van onze portefeuille in Rotterdam te verkopen, zijn we als eerste naar Frank Haver gegaan voor het verkooptraject. Reden dat we voor Frank kozen, is dat hij ons in...

lees verder >

Verkoper 5 gehele panden te Rotterdam West - 2020

In september 2020 2 complexe objecten in de verkoop gegeven bij Beleggingspanden Rotterdam. Geïnteresseerden worden vooraf gescreend om onnodige bezichtigingen te voorkomen. Binnen 4 maanden verkocht en geld...

lees verder >

Verkoper geheel pand aan de Portlandstraat & los appartementsrecht te Rotterdam Zuid - 2020

Ik heb nu mijn  tweede pand via Frank ( of Beleggingspandrotterdam ) verkocht en ik zal hem zeker kiezen voor de aan of verkoop van een volgend pand. 

Wat Frank  bijzonder maakt is dat ondanks dat...

lees verder >

Verkoper geheel pand gelegen aan de Joost van Geelstraat te Rotterdam West - 2021