Slaghekstraat 87 A1A2A3B

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand bestaande uit een winkelruimte (twee laags) en drie bovenwoningen.

Adres en postcode: Slaghekstraat 87 A1A2A3B te (3074 LB) Rotterdam Zuid.

Kadastrale aanduiding: Charlois G 5224 A3, A4, A5 & A6.

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst (vier kadastrale appartementsrechten en vier gemeentelijke adressen).

De totale jaarhuur bedraagt € 37.634,40.

De totale oppervlakte bedraagt 307 m² (opgaaf BAG Viewer).

Prijs op aanvraag.

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met entresolverdieping alsmede drie woningen op de 1e, 2e en 3e verdieping gelegen aan de Slaghekstraat 87 A1A2A3B te Rotterdam Zuid.

 

De winkelruimte aan de Slaghekstraat 87 B heeft een oppervlakte van 153 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 1 juli 2018 verhuurd voor thans € 1.500 per maand. Het object is in gebruik door Tabakswinkel Mozaïek. Deze ruimte heeft formeel een kantoorbestemming. Het behoort eventueel tot de mogelijkheden deze ruimte te herbestemmen naar een woonfunctie en tevens per woonlaag onder te splitsen zodat er twee aparte woningen gecreëerd kunnen worden.

 

De woning gelegen op de 1e verdieping aan de Slaghekstraat 87 A01 betreft een tweekamerwoning voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De woning is per 1 juli 2015 verhuurd voor thans € 588,52 per maand inclusief € 21,- servicekosten en cv-onderhoud. De oppervlakte bedraagt 55 m² (opgaaf BAG Viewer).

 

De woning gelegen op de 2e verdieping aan de Slaghekstraat 87 A02 betreft een tweekamerwoning voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De woning is per 14 augustus 2015 verhuurd voor thans € 546,69 per maand inclusief € 31,- servicekosten. De oppervlakte bedraagt 55 m² (opgaaf BAG Viewer).  

 

De woning gelegen op de 3e verdieping aan de Slaghekstraat 87 A03 betreft een woning voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De woning is per 1 november 2020 verhuurd voor thans € 573,99 per maand inclusief € 21,- servicekosten. De oppervlakte bedraagt 44 m² (opgaaf BAG Viewer).

 

De totale jaarhuur bedraagt € 37.634,40.

 

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst (vier kadastrale appartementsrechten en vier gemeentelijke adressen).

 

Vraagprijs

Prijs op aanvraag

 

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Slaghekstraat 87", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 51.897411, "lng": 4.508227, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms