Omschrijving

De woning aan de Oostmaaslaan 165A is verhuurd aan 2 buitenlandse studenten tot 1 augustus 2023. Deze woning is dus per 1 augustus 2023 beschikbaar voor eigen gebruik of verhuur aan 2 personen (2 afzonderlijke slaapkamers).

 

Kerngegevens

Type object: driekamerappartement (2 slaapkamers, begane grond met tuin).

Adres en postcode: Oostmaaslaan 165A te (3063 AS) Rotterdam Kralingen.

Kadastrale aanduiding: Kralingen I 437 A1.

De woning is tot 1 augustus 2023 verhuurd voor € 1.575,- per maand inclusief voorschot t.b.v. verwarming, elektra en water ter hoogte van € 225,- per maand (zie specificatie in geanonimiseerde huurovereenkomst).

De netto huur bedraagt € 1.405,- per maand (bruto huur ter hoogte van € 1.575,- per maand minus € 115,- per maand t.b.v. gas en elektra, minus € 37,- t.b.v. KPN (internet) en minus € 18,- t.b.v. Evides (water), zie anonieme huurovereenkomst).

De woning heeft een oppervlakte van ca. 52 m².

De tuin aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 50 m².

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 50,- per maand.

De woning is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

Energielabel C.

De vraagprijs bedraagt € 264.000,- k.k..

De inventaris (zie overzicht) kan worden overgenomen voor het bedrag van € 4.000,-.

 

Foto’s binnenzijde, video binnenzijde, notulen, begroting en jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren en geanonimiseerde huurovereenkomst zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement met twee slaapkamers en riante tuin gelegen op een uitstekende locatie aan de Oostmaaslaan 165A te Rotterdam Kralingen.

 

Het appartement is gedurende de volledige renovatie in 2017 op een bijzonder praktische wijze opnieuw ingedeeld waardoor ruimte is gecreëerd voor twee slaapkamers (voorzijde en achterzijde met toegang tot de tuin) met in het middengedeelte van de woning een open woonkamer. De keuken bevindt zich aan achterzijde van de woning met toegang tot de ruime achtertuin met achterom van ca. 50 m² (zie plattegrond).

Tijdens de grondige renovatie is de woning onder andere voorzien van:

  • Elektrische installatie;
  • Verwarming en warm water middels HR-ketel met radiatoren (HR-ketel geplaatst in 2022);
  • Gladgestuukte wanden;
  • Keuken met vaatwasser, combi-oven, ruime koel-vriescombinatie;
  • Badkamer met douche en toilet;
  • Wasmachine en droger.

 

Aan de achterzijde van de woning is de gevel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

 

De woning is per 1 augustus 2022 verhuurd aan twee buitenlandse studenten middels één huurovereenkomst voor € 1.575,- per maand inclusief voorschot t.b.v. verwarming, elektra en water ter hoogte van € 225,- per maand (zie specificatie voorschot in geanonimiseerde huurovereenkomst).

 

De navolgende kosten komen voor rekening van verhuurder:

  • Greenchoice (gas en elektra): € 115,- per maand;
  • Evides (water) € 18,- per maand;
  • KPN (internet):  € 37,- per maand.

 

Het voorschot van huurder t.b.v. gas, water en elektra bedraagt € 225,-. Indien de daadwerkelijke kosten voor gas, elektra en water hoger uitvallen dan worden deze bij huurder in rekening gebracht.

 

De daadwerkelijke kosten voor verhuurder bedragen derhalve € 170,- per maand (€ 115,- t.b.v. gas en elektra, € 37,- t.b.v. KPN en € 18,- t.b.v. water).

 

Aanvulling gas- en elektraverbruik:

Verhuurder heeft ervoor gekozen de nutsvoorzieningen (Greenchoice (elektra en gas), Evides (water) en KPN (internet)) zelf op naam te nemen. Bij een mutatie van de huurder hoeven leveringscontracten dan niet te worden overgezet van de oude huurder naar de nieuwe huurder. Huurder voldoet maandelijks aan verhuurder een voorschot ter hoogte van € 225,- ten behoeve van gas, water en elektra. Uiteraard staat het een nieuwe eigenaar vrij dit in overleg aan te passen.

 

Objectgegevens

De woning heeft een oppervlakte van circa 52 m² en is gebouwd omstreeks 1933.

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 264.000,- k.k..

De inventaris (zie overzicht) kan worden overgenomen voor het bedrag van € 4.000,-.

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Oostmaaslaan 165", "zipCode": "3063 AS", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9185763, "lng": 4.5103381, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms