Jaersveltstraat 82 ABC

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand bestaande uit 3 woningen (3 woonlagen).

Adres en postcode: Jaersveltstraat 82ABC te (3082 SJ) Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Charlois B 7292 A1, A2 en A3.

Gelegen op eigen grond en kadastraal gesplitst in 3 appartementsrechten.

De drie woningen zijn verhuurd voor € 32.520,- per jaar incl. € 1.380,- servicekosten (zie anonieme huurovereenkomsten voor specificatie).

De totale oppervlakte bedraagt 148 m² (opgaaf BAG Viewer).

De vraagprijs bedraagt € 545.000,- k.k..

 

Foto’s van de binnenzijde en geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een woning op de begane grond met tuin, een woning op de 1e verdieping met balkon en een bovenwoning op de 2e verdieping met balkon gelegen aan de Jaersveltstraat 82ABC te Rotterdam Charlois (Zuid).

 

De woning op de begane grond (nr. 82C, oppervlakte conform BAG Viewer 51 m²) betreft een tweekamerwoning met tuin en is per 01-02-2022 verhuurd voor 12 maanden aan twee personen (stel) voor thans € 940,- per maand inclusief € 40,- servicekosten. Nutsvoorzieningen (gas en elektra) op naam van huurder. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren.

 

De woning op de 1e verdieping (nr. 82A, oppervlakte conform BAG Viewer 53 m²) betreft een tweekamerwoning met balkon en is per 22-04-2022 verhuurd voor 12 maanden aan twee personen (stel) voor thans € 860,- per maand inclusief € 40,- servicekosten. Nutsvoorzieningen (gas en elektra) op naam van huurder. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren.

 

De woning op de 2e verdieping (nr. 82B, oppervlakte conform BAG Viewer 44 m²) betreft een tweekamerwoning met balkon en is per 22-04-2022 verhuurd voor 12 maanden aan twee personen (stel) voor thans € 910,- per maand inclusief € 40,- servicekosten. Nutsvoorzieningen (gas en elektra) op naam van huurder. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren.

 

De drie woningen zijn 2018 deels gerenoveerd waarbij sanitair en keukens deels zijn vervangen. De foto’s van de binnenzijde zijn op aanvraag beschikbaar. In het gehele pand is slechts één watermeter aanwezig die op naam van verhuurder staat.

De woningen zijn voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1934.

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 545.000,- k.k..

 

 

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Jaersveltstraat 82", "zipCode": "3082 SJ", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8912541, "lng": 4.4667229, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms