Grote Visserijstraat 84 BA1A2 & 86 AB1B2

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: Twee gehele panden (2 winkels en 4 woningen).

Adres en postcode: Grote Visserijstraat 84BA1A2 & 86AB1B2 (3026 CM) te Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven H 2656 & 2657.

De 2 winkels en 4 woningen zijn verhuurd voor € 59.490,- per jaar (inclusief voorschot gas en elektra voor nr. 84B en nr. 84A1 ter hoogte van € 5.700,- per jaar).

Totale oppervlakte van de 2 winkels bedraagt 171 m2 (conform opgaaf BAG Viewer).

Totale oppervlakte van de 4 woningen bedraagt 331 m2 (conform opgaaf BAG Viewer).

De totale oppervlakte van de 2 winkels en 4 woningen bedraagt 502 m² (opgaaf BAG Viewer).

Bouwjaar 1925.

De vraagprijs bedraagt € 900.000, - k.k..

 

Foto’s van de binnenzijde van de woningen en de 5 geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag (van nr. 86B2 is geen huurovereenkomst aanwezig).

 

Omschrijving

Twee gehele panden bestaande uit twee winkels op de begane grond en vier bovenwoningen aan de Grote Visserijstraat 84BA1A2-86AB1B2.

 

Specificatie winkels en woningen:

  • Grote Visserijstraat 84B, winkelruimte op de begane grond met diepe achtertuin, oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 86 m2, de winkelruimte heeft de volgende afmetingen (circa maten): 12,7 meter diep, 4,58 meter breed, 4,23 meter hoog, kruipkelder in de achterste helft van de winkelruimte is 80 cm hoog (inclusief winkelvloer). In het verleden is deze winkelruimte ingedeeld als een splitlevel winkelruimte (begane grond voor, souterrain achter en beletage achter) hetgeen het grotere metrage in de BAG Viewer verklaart. De huidige indeling op nr. 84B en 86A betreft dus alleen de begane grond waardoor het daadwerkelijke metrage lager is dan hetgeen de BAG Viewer vermeldt. De winkelruimte is keurig gerenoveerd en per 1 oktober 2023 verhuurd aan een thuiszorgkantoor voor een 1e termijn van 2 jaar (winkelruimte huurovereenkomst) voor thans € 1.250,- per maand vrijgesteld van BTW inclusief € 300,- per maand vergoeding voor gas en elektra (nr. 84B en nr. 84A1 beschikken gezamenlijk over één aansluiting voor gas en elektra die op naam van verhuurder staan).
  • Grote Visserijstraat 84A1, woning die bij de gemeente Rotterdam geregistreerd staat als een woning gelegen op de 1e verdieping en halve 3e verdieping met een gedeelde trapopgang naar de 3e verdieping, oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 84 m2. Verhuurd is echter enkel de 1e verdieping. De woonruimte op de 1e verdieping is per 1 februari 2024 (bepaalde tijd) verhuurd voor thans € 925,- per maand inclusief vergoeding ter hoogte van € 175,- per maand t.b.v. levering gas en elektra. In de huurovereenkomst is overigens het huurbedrag van € 750,- per maand vermeld, echter wordt door huurder aan verhuurder voldaan het maandbedrag van € 925,-. Huurder voldoet dit bedrag maandelijks bij verhuurder contant (per kas) bij verhuurder aan kantoor. Verhuurder heeft hier betaalbewijzen van. Het staat een mogelijke koper na notarieel transport vrij deze betaalwijze te bespreken met huurder teneinde deze contante betalingen te beëindigen.
  • Grote Visserijstraat 84A2, woning die bij de gemeente Rotterdam geregistreerd staat als een woning gelegen op de 2e verdieping en halve 3e verdieping met een gedeelde trapopgang naar de 3e verdieping, oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 84 m2. Verhuurd is echter de gehele 1e verdieping en de gehele 2e verdieping. De woonruimte is per 1 november 2020 verhuurd voor thans € 785,- per maand (kale huur, nutsaansluitingen op naam verhuurder).
  • Grote Visserijstraat 86A, winkelruimte op de begane grond met diepe achtertuin, oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 85 m2. In het verleden was deze winkelruimte ingedeeld als een splitlevel winkelruimte (begane grond voor, souterrain achter en beletage achter) hetgeen het grotere metrage in de BAG Viewer verklaart. De winkelruimte is keurig gerenoveerd en per 1 februari 2020 verhuurd voor termijnen van 5 jaar aan een goedlopende kapperszaak voor thans € 957,50 per maand vrijgesteld van BTW (nutsvoorzieningen op naam huurder).
  • Grote Visserijstraat 86B1, woning die bij de gemeente Rotterdam geregistreerd staat als een woning gelegen op de 1e verdieping en halve 3e verdieping met een gedeelde trapopgang naar de 3e verdieping, oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 83 m2. Verhuurd is echter enkel de 1e verdieping. De woonruimte op de 1e verdieping is per 1 december 2016 verhuurd voor thans € 550,- per maand (kale huur, nutsvoorzieningen op naam van huurder).
  • Grote Visserijstraat 86B2, woning die bij de gemeente Rotterdam geregistreerd staat als een woning gelegen op de 2e verdieping en halve 3e verdieping met een gedeelde trapopgang naar de 3e verdieping, oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 80 m2. Verhuurd is echter enkel de gehele 2e verdieping. Huurder heeft op de 3e verdieping wel wat losse spullen geplaatst maar huurder huurt de (halve) 3e verdieping niet. Van deze woning is geen huurovereenkomst beschikbaar. De woonruimte is thans verhuurd voor € 490,- per maand (kale huur, nutsaansluitingen op naam verhuurder).

 

Nr. 84B en nr. 84A1 beschikken gezamenlijk slechts over één aansluiting voor gas en elektra. Een winkelier in het verleden woonde zelf op de 1e verdieping en heeft de twee installaties gekoppeld teneinde kosten op vastrecht te besparen. De nutsaansluiting voor gas en elektra voor nr. 84B staat op naam van verhuurder. De maandelijkse kosten van deze nutsaansluiting voor verhuurder bedragen € 200,- per maand. Recent is de winkelruimte op nr. 84B verbouwd en was er sprake van bouwstroom met een maandbedrag van € 25,-. Verhuurder heeft het maandelijkse voorschot inmiddels verhoogd naar € 200,- per maand. Huurder van nr. 84B en nr. 84A1 voldoen voor het elektra- en gasverbruik een maandelijkse vergoeding/voorschot voor van respectievelijk € 300,- en € 175,-.

 

De woonlagen op de 1e en 2e verdieping zijn circa 12,6 meter diep (inclusief interne balkons van 1,2 meter diep en 2,8 meter breed aan de achterzijde) en circa 4,6 meter breed. De 3e verdieping is bij beide panden circa 1 meter minder diep (achtergevel ligt een meter terug);

Beide winkels en alle vier de woningen zijn voorzien van cv-ketel met radiatoren;

 

De twee panden zijn gelegen op eigen grond (geen erfpacht), beschikken over 6 gemeentelijke adressen en zijn kadastraal niet gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 900.000, - k.k..

 

 

 

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Grote Visserijstraat 84", "zipCode": "3026 CM", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9150877, "lng": 4.4425065, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms