Homepage visual

Verkoper verhuurde woning Aleidisstraat te Rotterdam 2019

Frank Haver / Beleggingspandrotterdam.nl heeft mij zeer goed en snel geholpen bij de verkoop van een klein beleggingsobject. Ik vond het opvallend dat ondanks dat ik een kleine belegger ben dat Frank toch alle aandacht had voor de deze relatief kleine transactie. De communicatie is goed, betrouwbaar, snel en met korte lijnen, ook naar de kopende partij is het naar mijn idee een betrouwbare partner. Daarnaast hecht ik er veel waarde aan dat de waarde taxatie vooraf reeel is en niet mooier wordt voorgespiegeld dan hij is, om de opdracht binnen te halen. ( in mijn geval kwam deze  taxatie exact uit, wat natuurlijk heel leuk is)  Kortom een zeer plezierige makelaar die als geen ander op de hoogte is van de beleggingsmarkt van Rotterdam.

Bekijk ook andere nieuws berichten

24-03-2020 - TE KOOP (ONLINE): verhuurde woning gelegen op de 3e en halve 4e verdieping aan de Gordelweg 189B te Rotterdam Blijdorp.

Lees meer

21-02-2020 – VERKOCHT (STILLE VERKOOP): een geheel pand bestaande uit een verhuurde woning op de begane grond met kelder en tuin alsmede een dubbele bovenwoning gelegen aan de Spanjaardstraat te Rotterdam West.

Lees meer

28-01-2020 - VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 10 gehele panden bestaande uit 20 woningen (12 x dubbel en 8 x enkel) en ca. 1.000 m² bedrijfsruimte gelegen op Coolhaveneiland te Rotterdam Delfshaven.

Lees meer

28-01-2020 - TE KOOP (ONLINE): verhuurde bovenwoning gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de Orchideestraat te Rotterdam Hillegersberg

Lees meer