Homepage visual

Verkoper 2 gehele panden bestaande uit 2 winkels en 4 bovenwoning gelegen aan de Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid – 2021

Onze 1ste contacten met Frank Haver dateren uit 2013. Toen werd er door hem onder ongunstige marktomstandigheden een winkelunit aan de Noordmolenstraat verhuurd. Dat is de aanzet geweest voor de jarenlange relatie welke wij sedertdien met dit kantoor onderhouden.

Wij maken op diverse wijzen gebruik van haar diensten. Niet alleen indien het de verhuur van commercieel onroerend goed gaat, maar ook als het gaat om aan,- en verkoop van bijv. beleggingspanden of waardebepalingen.

De meest recente transactie vond plaats in augustus 2021 toen de firma voor ons 2 beleggingspanden verkocht aan de Groene Hilledijk te Rotterdam. Die verkoop alsmede de juridische levering hebben probleemloos plaatsgevonden.

Wat ons met name aanspreekt is de professionele werkwijze, haar kennis van de markt, haar correctheid en de doortastendheid waarmee zaken worden behandeld.

Wij kunnen hen dan ook van harte aanbevelen voor Uw onroerend goed zaken.

Overigens, de huurder die destijds in 2013 de winkelunit aan de Noordmolenstraat betrok is anno 2022 nog steeds onze huurder.

Bekijk ook andere nieuws berichten

25-11-2022 - TE KOOP (ONLINE): geheel pand (3 woningen / 4 woonlagen) aan de Celsiusstraat 38BA1A2 te Schiedam-Oost!

Lees meer

14-11-2022 - TE KOOP (ONLINE): keurig gerenoveerd vierkamerappartement aan de Herman Robbersstraat 76E te Rotterdam Centrum!

Lees meer

11-11-2022 - TE KOOP (ONLINE) – verhuurd appartement op een absolute toplocatie gelegen tussen de Markthal en Laurenskerk!

Lees meer

07-11-2022 - TE KOOP (ONLINE): Bijzonder fraai geheel pand op toplocatie aan de Nieuwe Binnenweg 154AB te Rotterdam Delfshaven!

Lees meer