Homepage visual

Verkoper 2 gehele panden bestaande uit 2 winkels en 4 bovenwoning gelegen aan de Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid – 2021

Onze 1ste contacten met Frank Haver dateren uit 2013. Toen werd er door hem onder ongunstige marktomstandigheden een winkelunit aan de Noordmolenstraat verhuurd. Dat is de aanzet geweest voor de jarenlange relatie welke wij sedertdien met dit kantoor onderhouden.

Wij maken op diverse wijzen gebruik van haar diensten. Niet alleen indien het de verhuur van commercieel onroerend goed gaat, maar ook als het gaat om aan,- en verkoop van bijv. beleggingspanden of waardebepalingen.

De meest recente transactie vond plaats in augustus 2021 toen de firma voor ons 2 beleggingspanden verkocht aan de Groene Hilledijk te Rotterdam. Die verkoop alsmede de juridische levering hebben probleemloos plaatsgevonden.

Wat ons met name aanspreekt is de professionele werkwijze, haar kennis van de markt, haar correctheid en de doortastendheid waarmee zaken worden behandeld.

Wij kunnen hen dan ook van harte aanbevelen voor Uw onroerend goed zaken.

Overigens, de huurder die destijds in 2013 de winkelunit aan de Noordmolenstraat betrok is anno 2022 nog steeds onze huurder.

Bekijk ook andere nieuws berichten

21-09-2023 - Ook per post houden wij beleggers graag op de hoogte van de laatste transacties!

Lees meer

15-09-2023 - VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 3 gehele panden aan de Vierambachtsstraat, Samuel Mullerstraat en Talmastraat te Rotterdam West

Lees meer

04-09-2023 – TE KOOP (ONLINE): geheel pand (café + bovenwoning) aan de Wevershoekstraat 63AB te R’dam Zuid!

Lees meer

30-08-2023 - TE KOOP (ONLINE): geheel pand (winkel + 6 studio’s) aan de Schiedamseweg 32AB (R’dam West)!

Lees meer