Homepage visual

Koper 17 woningen (diverse losse woningen) Rotterdam Zuid en Noord 2018

Wij hebben inmiddels een langjarige werkrelatie met het kantoor van Frank Haver, BeleggingspandRotterdam.nl.

De werkwijze van het kantoor behelst exact hetgeen wij zoeken in een professioneel kantoor dat vraag en aanbod bij elkaar brengt. Transparant, integer en deskundig omschrijft deze werkwijze het beste.

 

  • Transparant omdat het essentieel is om als belegger over alle invalshoeken en belangen geïnformeerd te worden.
  • Integer omdat er ten allen tijden naar eer en geweten wordt gehandeld
  • Deskundig omdat het kantoor jarenlange ervaring heeft en diepgaande kennis bezit van de Rotterdamse markt. Ook de documentatie is altijd zeer goed op orde.

 

Uiteraard is het ook heel prettig dat de communicatie zakelijk maar op een uiterst vriendelijke manier wordt gevoerd.

Bekijk ook andere nieuws berichten

21-02-2020 – VERKOCHT (STILLE VERKOOP): een geheel pand bestaande uit een verhuurde woning op de begane grond met kelder en tuin alsmede een dubbele bovenwoning gelegen aan de Spanjaardstraat te Rotterdam West.

Lees meer

28-01-2020 - VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 10 gehele panden bestaande uit 20 woningen (12 x dubbel en 8 x enkel) en ca. 1.000 m² bedrijfsruimte gelegen op Coolhaveneiland te Rotterdam Delfshaven.

Lees meer

28-01-2020 - TE KOOP (ONLINE): verhuurde bovenwoning gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de Orchideestraat te Rotterdam Hillegersberg

Lees meer

10-01-2020 - VERKOCHT (ONLINE): geheel pand bestaande uit 3 woningen / 5 woonlagen gelegen aan de Grote Visserijstraat te Rotterdam West.

Lees meer