Homepage visual

01-04-2020 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): dit gehele pand aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam Delfshaven met een vraagprijs van € 700.000,- k.k. is door ons kantoor verkocht middels ‘stille verkoop’.

Het pand bestaat uit een winkelruimte op de begane grond en woonruimte op de 1e, 2e en kapverdieping en is gelegen in het laatste woonblok voor de Aelbrechtskade/Rochussenstraat. Verkoper gaf er de voorkeur aan het object niet online te plaatsen en het middels de ‘stille verkoop’ te verkopen. Naast onze eigen verkopen houden wij nauwlettend in de gaten welke transacties er allemaal plaatsvinden. In een enkel geval zitten hier kopers tussen die wij nog niet kennen en vervolgens dus uitnodigen ter kennismaking. Op deze wijze blijven wij dus beschikken over het beste netwerk. Verkoop van dit object was onder voorbehoud van bezichtiging. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden.

Bekijk ook andere nieuws berichten

04-06-2020 VERKOCHT (ONLINE VERKOOP): 2 verhuurde winkels aan de Slinge te Rotterdam Zuid

Lees meer

22-05-2020 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 7 verhuurde winkels gelegen aan de Slinge te Rotterdam Zuid.

Lees meer

30-04-2020 – TE KOOP (ONLINE): 1e Middellandstraat 134 & Middellandplein 1ABC te Rotterdam Delfshaven

Lees meer

29-04-2020 – TE KOOP (ONLINE): geheel pand bestaande uit een winkel/horecagelegenheid met twee bovengelegen woningen aan de Strevelsweg te Rotterdam Zuid

Lees meer