Beleggingspanden Kopen

Het aankopen van beleggingspanden kan een uitstekende manier van beleggen zijn. Beleggingspanden op locaties met goede verhuurmogelijkheden en reële huren kunnen uitstekend renderen met bruto rendementen tussen de 7% en 10% op jaarbasis.

Mocht u als (aspirant) belegger geïnteresseerd zijn in een mogelijke aankoop van onroerend goed, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Eventuele vragen omtrent het beleggen in vastgoed kunnen wij dan ook voor u beantwoorden.

Stille verkoop van beleggingspanden

Naast het plaatsen van beleggingspanden op onze website en digitale nieuwsbrief hebben wij ook met enige regelmaat beleggingspanden welke wij middels een 'stille verkoop' te koop mogen aanbieden. In dit laatste geval worden beleggingspanden niet in de nieuwsbrief of website opgenomen maar alleen een-op-een ter aankoop voorgelegd aan geïnteresseerde kopers waarvan wij redelijkerwijs verwachten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in aankoop van het betreffende object.

Het is dus van belang dat u middels een gesprek aangeeft wat voor soort onroerend goed u zoekt in welke prijscategorie en op welke locatie. Naast een kennismakingsgesprek kunt u zich uiteraard ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief zodat u automatisch ons laatste aanbod ontvangt per e-mail.

Huurwaarde & onderhoud

Uiteraard dient kritisch gekeken te worden naar de diverse factoren aangaande de aankoop van een beleggingspand. Hierbij dient bijvoorbeeld gedacht te worden aan de huurwaarde. Is de huidige huur marktconform en wat is de te verwachten ontwikkeling aangaande de te realiseren huuropbrengst in geval van wederverhuur. Daarnaast dient ook kritisch gekeken te worden naar toekomstige onderhoudskosten. Een ogenschijnlijk hoog rendement kan behoorlijk onder druk komen te staan indien u als verhuurder wordt geconfronteerd met onverwachte onderhoudskosten. Bij een bouwtechnische keuring kunnen deze in kaart worden gebracht. Tot slot dient, met name in geval van bedrijfsmatig vastgoed, gekeken te worden naar de verhuurbaarheid. Wat is de te verwachten termijn waarbinnen een leeggekomen bedrijfsruimte weer opnieuw verhuurd kan worden? Locatie, staat van onderhoud en huurprijs spelen hier een doorslaggevende rol.

Beheer

Er zijn tal van redenen denkbaar waarom het uitbesteden van het beheer van uw onroerend goed een verstandige keuze is. Professionele vastgoedbeheerders beschikken over financiële, technische en juridische kennis welke u als verhuurder in staat stelt uw portefeuille optimaal te laten renderen. De combinatie van deze kennis met een volledig geautomatiseerde administratie resulteert vaak in een aanzienlijke kostenreductie.
Indien u wenst kunnen wij u vrijblijvend in contact brengen met diverse beheerders om dit nader te bespreken.

Financiering

Wij beschikken over goede contacten met diverse financiële instellingen alwaar eventuele financiering voor de aankoop van uw onroerend goed aangevraagd kan worden. Ook kunnen wij u in contact brengen met enkele financieel adviseurs welke zich specifiek toeleggen op het aanvragen en verzorgen van vastgoedfinancieringen in opdracht van beleggers, ontwikkelaars en aannemers.

Meer weten over het kopen van een beleggingspand? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Aanhef    Dhr.    Mw.
   
Versturen