Nieuws

09-09-2019 – TE KOOP (ONLINE): Geheel pand aan de Grote Visserijstraat 44BA1A2 te Rotterdam West.

Het pand bestaat uit drie woningen (vijf woonlagen) en is kadastraal gesplitst. De jaarhuur bedraagt € 22.254,- per jaar. De vraagprijs bedraagt € 445.000,- k.k.. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen op 010-2133649 / info@beleggingspandrotterdam.nl.


Lees meer05-09-2019 – VERKOCHT (ONLINE): Geheel pand bestaande uit een winkel en dubbele bovenwoning aan de Schiedamseweg te Rotterdam Delfshaven

Door bewoners rustig en volledig te informeren over verkoopplannen van verkoper neem je doorgaans direct alle vragen en onrust weg bij huurders. Voorafgaand aan verkoop hebben wij de woning en winkel bezocht voor het maken van wat foto’s en het opmeten van de maten. Door de goede documentatie achtte de ervaren koper het uiteindelijk niet nodig het pand te bezichtigen waardoor het zonder enig voorbehoud (geen bezichtiging, bouwkundig keuring of financieringsvoorbehoud) is verkocht. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden.


Lees meer02-09-2019 – TE KOOP (ONLINE): Dubbele winkelruimte gelegen aan de Slinge 447-449 te Rotterdam Zuid.

De winkelruimte is verhuurd aan Zeeman textielSupers B.V. voor thans € 45.000,- per jaar excl. BTW. De vraagprijs bedraagt € 479.000,- k.k.. Voor meer informatie kunt u ons bellen of e-mailen op 010-2133649 / info@beleggingspandrotterdam.nl.


Lees meer29-08-2019 – VERKOCHT (ONLINE VERKOOP): Verhuurd kerkgebouw aan de Groenezoom te Rotterdam Zuid.

De beperkte financierbaarheid van dit verhuurde kerkgebouw is bij de verkoop aanvankelijk wel degelijk van invloed geweest. Uiteindelijk hebben we namens verkoper een uitstekend resultaat gerealiseerd. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden.


Lees meerVERKOCHT (STILLE VERKOOP): Geheel pand bestaande uit drie gemeentelijke adressen aan de Duivenvoordestraat te Rotterdam West.

Ook verkopers die om wat voor reden dan ook hun vastgoed niet online wensen te plaatsen kunnen wij prima bedienen. Door onze online aanwezigheid kennen wij zo’n beetje alle beleggers uit het gehele land die in Rotterdam wensen te beleggen. Hier zitten automatisch dus ook de hoogste bieders tussen die afspraken goed nakomen. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden. Benieuwd wat uw pand waard is? Bel ons voor een vrijblijvende waardering op 010-2133649.


Lees meerBeleggingspand Rotterdam op Twitter