Van Linden van den Heuvelweg 2 B

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: watertoren met horecabestemming

Adres: Van Linden van den Heuvelweg 2B te (3134 AE) Vlaardingen

Kadastrale aanduiding: Vlaardingen M 2777

Het object is gelegen op eigen grond en wordt in onverhuurde staat aangeboden

De oppervlakte bedraagt circa 800 m² (zie plattegronden)

Vraagprijs: € 680.000,- k.k..

 

Omschrijving

Markante watertoren met gemengde doeleinden waaronder horecabestemming gelegen aan de Van Linden van den Heuvelweg 2B te Vlaardingen.

 

Het object dateert uit 1955 en heeft tot de jaren 80 daadwerkelijk dienst gedaan als watertoren. Na enkele decennia leeg te hebben gestaan is in 2016 begonnen met de complete renovatie van het object waarna het in gerestaureerde staat dienst deed als horeca- en expositieobject.

 

De kelder, begane grond, 1e verdieping, en terras beschikken over een horecabestemming en zijn in gebruik geweest als restaurant/bar/lunch.

De tweede verdieping is gerenoveerd tot twee zelfstandige appartementen en kunnen onder andere worden verhuurd als bed and breakfast (hotelfunctie).

De 3e en 4e verdieping kunnen nader ingevuld worden als bed and breakfast, kantoor, bijeenkomstfunctie, etc..

De 5e verdieping doet dienst als feest- en expositieruimte en is tevens in gebruik als trouwlocatie van de Gemeente Vlaardingen.

De 6e verdieping betreft het watervat, te gebruiken als expositieruimte of nader in te vullen. Het dakterras is ook in gebruik als terras voor de gasten van de ondergelegen horecagelegenheid.

 

Op basis van het brandveiligheidsadvies van Nieman welke onderdeel is van de verleende bouwvergunning mogen in de gehele toren 264 personen aanwezig zijn. Voor de 5e verdieping geldt een maximum van 56 mensen.

Voor de begane grond en de 1e verdieping geldt een maximum van 50 personen per verdieping.

 

Vele authentieke details zijn in het interieur bewaard gebleven hetgeen dit object bijzonder maakt.

Alle leidingwerken, installaties en de lift (tot en met de 5e verdieping) zijn in 2018 vernieuwd. Tevens beschikt de toren over een twee jaar oude brandmeldinstallatie die gecertificeerd is.

 

Het object is gelegen op eigen grond en heeft een totale oppervlakte van ca. 800 m².

 

Volgens het bestemmingsplan betreft de bestemming ‘Gemengde doeleinden 3’ hetgeen naast een horeca invulling meerdere doeleinden mogelijk maakt. Meer informatie omtrent het bestemmingsplan is beschikbaar op aanvraag.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 680.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Van Linden van den Heuvelweg 2", "zipCode": "3134 AE", "city": "Vlaardingen", "lat": 51.9138312, "lng": 4.3499123, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms