Overschiesestraat 68 AB

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: 2 woningen (geheel pand).

Adres: Overschiesestraat 68AB te 3112 HH Schiedam.

Kadastrale aanduiding: Schiedam I 2744.

Het object is kadastraal niet gesplitst en het is gelegen op eigen grond.

Het totale vloeroppervlak bedraagt 181 m² (opgaaf BAG Viewer).

De netto huur bedraagt € 34.715,51 per jaar (bruto huur na aftrek kosten nutsvoorzieningen en telecom).

De vraagprijs bedraagt € 425.000,- k.k..

 

Een gespecificeerd huuroverzicht, overzicht servicekosten, geanonimiseerde huurovereenkomsten, foto’s binnenzijde alsmede de logiesvergunning zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een woning op de begane grond alsmede een driedubbele bovenwoning op de 1e, 2e en 3e verdieping gelegen aan de Overschiesestraat 68AB op loopafstand van het trein- en metrostation te Schiedam Centum.

 

De woning op de begane grond (nr. 68B) heeft een oppervlakte van 58 m² (opgaaf BAG Viewer) en is verhuurd middels twee losse huurovereenkomsten voor onzelfstandige woonruimte. De woning beschikt over twee slaapkamers (voor- en achterzijde), toilet, douche, aparte keuken aan de achterzijde en een tuin.

 

De woning op de 1e, 2e en 3e verdieping (nr. 68A) heeft een oppervlakte van 123 m² (opgaaf BAG Viewer) en is verhuurd middels zes losse huurovereenkomsten voor onzelfstandige woonruimte (per verdieping twee slaapkamers aan de voor- en achterzijde). Elke woonlaag (1e, 2e en 3e verdieping) is voorzien van een keuken, douche en toilet.

 

De afgegeven kamerverhuurvergunning (onttrekkingsvergunning) heeft betrekking op de bovenwoning (nr. 68A) en betreft een vergunning voor 8 personen.

 

Het object is zeer centraal en gunstig gelegen op 200 meter afstand van trein-, metro- en busstation Schiedam Centrum. In de directe nabijheid zijn diverse horecagelegenheden alsmede winkels (SPAR City Schiedam) gelegen.

 

De 8 kamers zijn middels 8 losse huurovereenkomsten verhuurd voor € 3.825,- per maand (bruto huur). De kosten de nutsvoorzieningen die voor rekening van verhuurder komen bedragen € 932,04 per maand (Energiedirect BV, Evides en KPN TV Digitenne Internet).

 

Alle nutsvoorzieningen staan op naam van verhuurder. Beide woningen beschikken over nutsaansluitingen voor gas, elektra en water. De woningen zijn intern verouderd en dienen (op termijn) gemoderniseerd te worden.

 

Een gespecificeerd huuroverzicht, overzicht servicekosten, geanonimiseerde huurovereenkomsten alsmede de logiesvergunning zijn beschikbaar op aanvraag.

De riolering is enkele jaren geleden vervangen.

 

Objectgegevens

Gelegen op eigen grond en kadastraal niet gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 425.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Overschiesestraat 68", "zipCode": "3112 HH", "city": "Schiedam", "lat": 51.9199076, "lng": 4.4059747, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms