Frans Halsplein 49AB & Van Ruijsdaellaan 35 AB

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: woningen (2 gehele panden).

Adres: Frans Halsplein 49AB & Van Ruijsdaellaan 35AB te 3117 WE Schiedam.

Kadastrale aanduiding: Schiedam M 5494 en Schiedam M 5493.

De totale oppervlakte bedraagt circa 315 m². Het betreffende metrage is inclusief de 3e verdieping aan de Van Ruijsdaellaan 35AB en exclusief de zolderverdieping (3e) aan het Frans Halsplein 49AB.

Het betreffende metrage en metrages vermeld in de brochure betreffen geen metrages/metingen conform NEN 2580. Oppervlakte opgaaf BAG Viewer bedraagt 292 m².

Gelegen op eigen grond, kadastraal niet gesplitst.

 

De totale jaarhuur bedraagt € 37.793,28. De vermelde totale jaarhuur is deels geprognotiseerd. Beide woningen op de begane grond zijn thans leeg en onverhuurd en zijn elk opgenomen met een geprognotiseerde huur van € 750,- per maand.

 

Beide gehele panden zijn zowel los per geheel pand als gezamenlijk beschikbaar.

De vraagprijzen zijn hierbij als volgt:

  • Frans Halsplein 49AB (linker pand): € 280.000,- k.k.;
  • Van Ruijsdaellaan 35AB (rechter pand): € 300.000,- k.k.;
  • Frans Halsplein 49AB & Van Ruijsdaellaan 35AB: € 580.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten en aanvullende foto’s van de binnenzijde van de bovenwoningen zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Twee gehele panden bestaande uit twee woningen op de begane grond met achterplaats/tuin en twee drielaagse bovenwoningen gelegen aan het Frans Halsplein 49AB & Van Ruijsdaellaan 35AB te Schiedam.

 

Frans Halsplein 49AB (linker object)

De woning op de begane grond gelegen aan het Frans Halsplein 49B heeft een oppervlakte van circa 54,2 m². Deze woning wordt leeg en onverhuurd opgeleverd en is voorzien van een aparte keuken met toegang tot de achterplaats, badkamer met douche, wastafel en toilet, eigen nutsaansluitingen, drie aparte kamers die allen vanaf de gang toegankelijk zijn. Verwarming middels cv-ketel (Remeha Avanta ’19) met radiatoren. De woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas.

De drie kamers hebben respectievelijk als afmetingen (circa maten): 2,84 meter breed x 3,57 meter diep, 2,73 meter breed x 3,57 meter diep, 4,87 meter breed x 3,57 meter diep.

De breedte van de woning bedraagt circa 10,64 meter (binnenzijde gevel bemeten).

De diepte van de woning bedraagt circa 5,57 meter (binnenzijde gevel bemeten).

 

De woning op de 1e, 2e en 3e verdieping gelegen aan het Frans Halsplein 49A heeft een oppervlakte van circa 106,1 m² en is verhuurd voor € 744,24 per maand. Het vermelde metrage is exclusief de zolderverdieping (3e verdieping) met een oppervlakte van circa 20 m².

 

Van Ruijsdaellaan 35AB (rechter object)

De woning aan de Van Ruijsdaellaan 35A betreft een begane grond woning met een oppervlakte van circa 45,2 m². De woning wordt leeg en onverhuurd opgeleverd en is voorzien van een badkamer met douche en wastafel (grenzend aan ruime achtertuin met schuur en achterom), apart toilet, slaapkamer grenzend aan de achtertuin, woonkamer met toegang tot keuken, CV-combiketel (Remeha Avanta ’18) met radiatoren, eigen nutsaansluitingen voor gas, elektra en water. Met beperkte ingrepen kan deze tweekamerwoning desgewenst worden omgezet naar een driekamerwoning door de ruime keuken toegankelijk te maken vanuit de gang en de woonkamer om te zetten naar een slaapkamer naar een slaapkamer.

 

De woning aan de Van Ruijsdaellaan 35B betreft een zeer ruime bovenwoning op de 1e, 2e en 3e verdieping met een oppervlakte van circa 110,2 m² en is thans verhuurd voor € 905,20 per maand. De woning beschikt over een CV combiketel met radiatoren, nette keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 balkons. Bovenvermeld metrage is inclusief de 3e verdieping. De 3e verdieping betrof voorheen de zolderverdieping en is bij de woonruimte getrokken.

 

Objectgegevens

Gelegen op eigen grond en kadastraal niet gesplitst (wel 4 gemeentelijke huisnummers).

 

Vraagprijs

Beide gehele panden zijn zowel los per geheel pand als gezamenlijk beschikbaar.

De vraagprijzen zijn hierbij als volgt:

  • Frans Halsplein 49AB (linker pand): € 280.000,- k.k.;
  • Van Ruijsdaellaan 35AB (rechter pand): € 300.000,- k.k.;
  • Frans Halsplein 49AB & Van Ruijsdaellaan 35AB: € 580.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Frans Halsplein 49AB & Van Ruijsdaellaan 35", "zipCode": "3117 WE", "city": "Schiedam", "lat": 51.9135417, "lng": 4.3823614, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms