Zwart Janstraat 35 B

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: dubbele winkelruimte.
Adres en postcode: Zwart Janstraat 35B te (3035 AK) Rotterdam. Kadastrale aanduiding: Rotterdam W 5719 A1.
Het object is verhuurd voor € 32.690,52 per jaar exclusief BTW. De totale oppervlakte bedraagt circa 255 m2.
De vraagprijs bedraagt € 465.000,- k.k..

Omschrijving

Representatieve, dubbele winkelruimte gelegen op een uitstekende locatie aan de Zwart Janstraat 35B in de wijk het Oude Noorden te Rotterdam Noord.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 206 m2 (begane grond) exclusief een kelderruimte van circa 49 m2 (ca. 9,6 meter breed x ca. 5,1 meter diep x ca. 2,1 meter hoog). De begane grond is circa 19,6 meter diep en circa 11,3 meter breed.

De winkel is verhuurd aan Aktiesport tot 1 mei 2022 voor thans € 32.690,52 per jaar excl. BTW waarbij huurder de huurovereenkomst per 1 mei 2022 heeft opgezegd.

De Zwart Janstraat vormt samen met de Noordmolenstraat de Winkelboulevard Noord te Rotterdam Noord. Door de goede ligging in de winkelstraat bevindt deze winkel zich te midden van diverse landelijke winkelbedrijven zoals McDonald’s, Coop Supermarkt, Van Haren, Etos, Pearl, etc..

De winkel is gelegen op eigen grond en beschikt over energielabel B (geldig tot 3 oktober 2029). Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 110,- per maand.

Aanvullende stukken met betrekking tot deze winkelruimte zijn op aanvraag beschikbaar.

Parkeervoorzieningen

Direct aan de voorzijde is er gelegenheid tot (betaald) parkeren.

Objectgegevens

Het pand is gelegen op de begane grond met kelderuimte (oppervlakte ca. 255 m2).
De winkelruimte maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren waarvan de bijdrage € 110,- per maand bedraagt.

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 465.000,- k.k..

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Onderzoeksplicht van de koper

De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Zekerheidsstelling

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

BeleggingspandRotterdam.nl De heer F. Haver Schiedamsedijk 78a
3011 EM Rotterdam

Tel.: 010-2133649
Fax: 010-4133195 info@beleggingspandrotterdam.nl www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Zwart Janstraat 35", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 51.932953, "lng": 4.4795122, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms