Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand bestaande uit een woning op de begane grond en een bovenwoning op de 1e, 2e en 3e (zolder) verdieping.

Adres en postcode: Zwaluwstraat 13AB, 3082 ML te Rotterdam Zuid (Charlois).

Kadastrale aanduiding: CHARLOIS H 1330.

Het object bestaat uit 2 woningen (2 gemeentelijke huisnummers), is kadastraal niet gesplitst en is gelegen op eigen grond

De totale oppervlakte bedraagt 144 m² (opgaaf BAG Viewer).

De woning op de begane grond is verhuurd voor € 9.600 (kale huur). De bovenwoning is thans  onverhuurd/leeg en wordt als zodanig opgeleverd.

De vraagprijs bedraagt € 390.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomst is beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een woning op de begane grond alsmede een bovenwoning gelegen op de 1e, 2e en 3e (zolder) verdieping aan de Zwaluwstraat 13AB te Rotterdam Zuid (Charlois).

 

De woning gelegen aan de Zwaluwstraat 13A (begane grond) beschikt over een woonkamer aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin, slaapkamer aan de voorzijde, keuken aan de achterzijde tevens met toegang tot de achtertuin, kleine badkamer met douche en toilet. De woning is per 1 juli 2018 verhuurd voor thans € 800,- per maand. De badkamer en keuken verkeren in een nette staat van onderhoud. De rest van de woning is gedateerd. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren. Houten kozijnen met enkel glas.

 

De woning gelegen aan de Zwaluwstraat 13B (1e, 2e en 3e verdieping) is als volgt ingedeeld:

  • 1e verdieping: kamer aan de voorzijde, kamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, tussenkamer, keuken aan de achterzijde met toegang tot balkon, toiletruimte;
  • 2e verdieping: kamer aan de voorzijde met toegang tot balkon, kamer aan de achterzijde met toegang tot balkon, tussenkamer met vaste trap naar bovengelegen zolderverdieping, badkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon, toiletruimte;
  • 3e (zolder) verdieping: bereikbaar middels vaste draaitrap, open ruimte met kleine badkamer voorzien van douche en toilet;
  • Afmetingen 1e verdieping (binnenzijde gevel bemeten): 4,76 meter breed x 10,35 meter diep (exclusief balkon);
  • Afmetingen 2e verdieping (binnenzijde gevel bemeten): 4,76 meter breed x 9,53 meter diep (exclusief balkons aan de voor- en achterzijde);
  • Afmetingen zolderverdieping (binnenzijde gevel bemeten): 4,76 meter breed x 4 meter diep (in verband met schuine kappen voor en achter bemeten vanaf 150 cm hoogte).

 

Verwarming middels cv-ketel en radiatoren. Houten kozijnen met enkel glas. De woning is verouderd en dient gerenoveerd te worden.

 

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst (één kadastraal appartementsrecht en twee gemeentelijke adressen).

Het object is gebouwd in 1938.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 390.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

 

 

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Zwaluwstraat 13", "zipCode": "3082 ML", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8880913, "lng": 4.4701348, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms