Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand, drie woningen (vijf woonlagen).

Adres en postcode: Zuidhoek 26BA1A2 (3087 BG) te Rotterdam Zuid (Charlois).

De drie woningen zijn verhuurd voor € 37.752,84 per jaar exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 1.140,- per jaar.

Het pand is kadastraal gesplitst in drie kadastrale appartementsrechten en is gelegen op eigen grond.

Kadastrale aanduiding: Charlois B 6823 A1, A2 & A3.

De oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 218 m² maar is exclusief het gerenoveerde souterrain (ca. 11,8 meter diep, ca. 4,5 meter breed, ca. 2,37 meter hoog) met toegang tot achterplaats. De specificatie van de oppervlakten conform BAG Viewer is als volgt: nr. 26B dubbel beneden 72 m², nr. 26A1 1e en halve 3e 73 m², nr. 26A2 2e en halve 3e 73 m²

De 5 woonlagen zijn circa 11,8 meter diep en circa 4,6 meter breed (binnenzijde gevel bemeten en inclusief inpandige balkons, geen verlies oppervlakte door plat dak, zie specificatie).

De vraagprijs bedraagt € 765.000,- k.k..

 

Foto’s van de binnenzijde van de woningen alsmede de anonieme huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Keurig gerenoveerd geheel pand bestaande uit drie woningen verdeeld over vijf woonlagen gelegen aan de Zuidhoek 26BA1A2 in de wijk Charlois te Rotterdam Zuid.

 

De woningen zijn als volgt ingedeeld:

  • Nr. 26B betreft de dubbele benedenwoning op de begane grond en souterrain met achterplaats. Deze woning is keurig gerenoveerd, netjes onderhouden en beschikt op de begane grond over een slaapkamer aan de voorzijde (ca. 2,58 meter breed x ca. 3,56 meter diep), grote woonkeuken (L-vorm) aan de achterzijde met toegang tot klein (extern) balkon en ruime badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel in het middelgedeelte. Het souterrain is op volledige hoogte (circa 2,37 meter hoog), droog, keurig afgewerkt en voorzien van een slaapkamer aan de voorzijde met daglicht (ca. 4,19 meter breed x ca. 2,79 meter diep), twee slaapkamers aan de achterzijde (beide ca. 4,31 meter diep en respectievelijk ca. 1,98 meter en ca. 2,43 meter breed) met toegang tot de achterplaats, ruim middengedeelte met toegang tot de 2e badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Verwarming middels CV-ketel en radiatoren. Gas-, elektra- en watermeter op naam van huurder. Voor- en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen (met uitzondering van houten balkondeur). Zowel begane grond als souterrain zijn ca. 11,8 meter diep en ca. 4,5 meter breed (binnenzijde gevel gemeten).
  • Nr. 26A1 betreft de woning op de 1e verdieping en halve 3e verdieping aan de voorzijde. Deze woning is keurig gerenoveerd, netjes onderhouden en beschikt op de 1e verdieping over een grote woonkeuken aan de voorzijde (L-vorm), slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot inpandig balkon (ca. 1 meter diep x ca. 3 meter breed), kleine zijkamer aan de achterzijde met toegang tot inpandig balkon en een toiletruimte. Middels de interne binnentrap wordt de halve 3e verdieping aan de achterzijde bereikt. Deze halve verdieping beschikt over een badkamer met douche en wastafel, slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon/terras (ca. 1 meter diep en over gehele breedte van pand) en een kleine zijkamer aan de achterzijde. Verwarming middels CV-ketel en radiatoren. Gas-, elektra- en watermeter op naam van huurder. Voor- en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen. De 1e en 3e verdieping zijn ca. 11,8 meter diep en ca. 4,66 meter breed (binnenzijde gevel gemeten en inclusief inpandige balkon/terras). Door het platte dak op de 3e verdieping is er geen ruimteverlies in geval van schuine daken/kappen.
  • Nr. 26A2 betreft de woning op de 2e verdieping en halve 3e verdieping aan de achterzijde. Deze woning is keurig gerenoveerd, netjes onderhouden en beschikt op de 2e verdieping over een grote woonkeuken aan de voorzijde (L-vorm), slaapkamer aan de achterzijde (ca. 4,35 meter diep x ca. 3,04 meter breed) met toegang tot inpandig balkon (ca. 1 meter diep x ca. 3 meter breed), kleine zijkamer (ca. 1,53 meter breed x ca. 2,31 meter diep) aan de achterzijde met toegang tot inpandig balkon en een toiletruimte. Middels de interne binnentrap wordt de halve 3e verdieping aan de voorzijde bereikt. Deze halve verdieping beschikt over een badkamer met douche en wastafel, slaapkamer aan de voorzijde (ca. 2,79 meter diep x ca. 3,51 diep) met toegang tot balkon/terras (ca. 1 meter diep en over gehele breedte van pand) en een kleine zijkamer (ca. 2,09 meter diep x ca. 1,73 meter breed) aan de voorzijde. Verwarming middels CV-ketel en radiatoren. Gas-, elektra- en watermeter op naam van huurder. Voor- en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen. De 2e en 3e verdieping zijn ca. 11,8 meter diep en ca. 4,66 meter breed (binnenzijde gevel gemeten en inclusief inpandige balkons/terrassen).

 

De huursituatie is als volgt:

  • De woning op de begane grond en souterrain is per 1 augustus 2021 verhuurd voor onbepaalde tijd met een minimale periode van 12 maanden voor € 1.225,- per maand exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 25,- per maand (kadastraal Charlois B 6823 A1);
  • De woning op de 1e verdieping en halve 3e verdieping aan de achterzijde is per 12 april 2016 verhuurd voor thans € 927,19 exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 45,- per maand (kadastraal Charlois B 6823 A2);
  • De woning op de 2e verdieping en halve 3e verdieping aan de voorzijde is per 1 maart 2021 verhuurd voor bepaalde tijd voor maximaal 24 maanden voor thans € 993,88 per maand exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 25,- per maand (kadastraal Charlois B 6823 A3);
  • De drie woningen zijn derhalve verhuurd voor € 37.752,84 per jaar exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 1.140,- per jaar.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd in 1936.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 765.000,-

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Zuidhoek 26", "zipCode": "3087 BG", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8921168, "lng": 4.4643958, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms