Omschrijving

Kerngegevens

Type object: bovenwoning gelegen op de gehele 2e en 3e verdieping.

Adres en postcode: Zuidhoek 240B2 te 3082 PS Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Charlois B 6644 A8.

Het object is verhuurd voor € 17.855,04 per jaar (netto huur).

Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 90 m² (dit betreft geen meting conform NEN 2580 ).

De vraagprijs bedraagt € 225.000,- k.k..

 

Een uitgebreide fotorapportage, notulen Vereniging van Eigenaren, geanonimiseerde huurovereenkomsten alsmede de splitsingsakte zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Dubbele bovenwoning op de gehele 2e en gehele 3e verdieping gelegen aan de Zuidhoek 240B2 te Rotterdam Zuid.

 

De woning is als volgt verhuurd:

 • De kamer op de 2e verdieping aan de voorzijde is per 1 september 2019 verhuurd als onzelfstandige woonruimte voor thans € 350,- per maand inclusief € 51,77 per maand aan servicekosten t.b.v. Essent, Evides en Online (telecom);
 • De kamer op de 2e verdieping aan de achterzijde is per 19 januari 2019 verhuurd als onzelfstandige woonruimte voor thans € 350,- per maand inclusief € 51,77 per maand aan servicekosten t.b.v. Essent, Evides en Online (telecom);
 • De ruimte op de 3e verdieping aan de voorzijde betreft een geheel zelfstandige studio voorzien van eigen keuken/kitchenette, toilette en douche. Deze zelfstandige studio is per 27 november 2018 verhuurd voor thans € 500,- per maand inclusief € 51,77 per maand aan servicekosten t.b.v. Essent, Evides en Online (telecom);
 • De ruimte op de 3e verdieping aan de achterzijde betreft een geheel zelfstandige studio voorzien van eigen keuken/kitchenette, toilette en douche. Deze zelfstandige studio is per 10 februari 2020 verhuurd voor thans € 495,- per maand inclusief € 51,77 per maand aan servicekosten t.b.v. Essent, Evides en Online (telecom).

 

De huurders betreffen allen jonge werkenden/studenten tussen de 21 en 35 jaar en hebben allen bij aanvang van de huurovereenkomst een huisvestingsvergunning verkregen voor de desbetreffende woonruimte.

 

De woning beschikt over 2 slaapkamers aan de voor- en achterzijde op de 2e verdieping, balkon, aparte keuken, toilet en douche op de 2e verdieping, 2 geheel zelfstandige studio’s op de 3e verdieping en verwarming middels cv-ketel met verwarmingsradiatoren. Tevens beschikt de woning over een eigen gas-, elektra- en watermeter waarbij alle nutsvoorzieningen op naam staan van verhuurder. De maandelijkse voorschotten die voor rekening van verhuurder komen zijn als volgt:

 • Essent (gas en elektra): € 150,- per maand;
 • Evides (water): € 22,06 per maand;
 • Online (telecom): € 35,- per maand.

 

Gedurende een renovatie in 2004 zijn o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 • Zowel aan de voor- als achterzijde kunststof kozijnen met dubbel glas;
 • Nieuw dak met isolatie;
 • Gevelrenovatie;
 • CV-ketel (nieuw in 2018).

 

De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 67,22 per maand.

 

Voorafgaand aan een kadastrale wijzing per 24 april 2019 was er sprake van een gedeelde zolder waarbij de appartementsrechten op de 1e en 2e verdieping ieder tevens de beschikking hadden over een halve verdieping op de 3e verdieping (zolder). Middels een ‘Akte wijziging splitsing’ per 24 april 2019 is de gehele 3e verdieping toegewezen aan het betreffende appartementsrecht. Deze Akte wijziging splitsing is beschikbaar op aanvraag.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1931.

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 225.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Zuidhoek 240", "zipCode": "3082 PS", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8876681, "lng": 4.4617722, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms