Wolphaertstraat 59 ABC

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand (3 woningen).

Adres: Wolphaertstraat 59ABC te (3082 BM) Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: CHARLOIS E 3549

De totale oppervlakte bedraagt 201 m² (opgaaf BAG Viewer).

Het object is gelegen op eigen grond en kadastraal niet gesplitst.

De vraagprijs bedraagt € 465.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten en foto’s van de binnenzijde zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit 3 woningen gelegen aan de Wolphaertstraat 59ABC te Rotterdam Zuid.

 

De woning op de 1e verdieping aan de Wolphaertstraat 59A heeft een oppervlakte van 62 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 13 mei 2018 verhuurd voor thans € 750,- per maand (geen voorschot/vergoeding servicekosten van toepassing). Nutsvoorzieningen staan op naam van de huurder. Voor deze woning zijn in 2016 het toilet, keuken en badkamer vervangen.

 

De woning op de begane grond aan de Wolphaertstraat 59B betreft een voormalige bedrijfsruimte die in 2019 middels vergunning is herbestemd tot woning en aansluitend compleet gerenoveerd is.

De betreffende woning heeft een oppervlakte van 79 m² (opgaaf BAG Viewer) en is derhalve groter dan de bovengelegen woningen middels de uitbouw aan de achterzijde op de begane grond. De woning is per 2 mei 2020 verhuurd voor thans € 1.100,- per maand inclusief een voorschot servicekosten ter hoogte van € 25,- per maand. Nutsvoorzieningen staan op naam van de huurder.

 

De woning op de 2e verdieping aan de Wolphaertstraat 59C heeft een oppervlakte van 60 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 19 januari 2017 verhuurd voor thans € 789,- per maand inclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 40,- per maand. Nutsvoorzieningen staan op naam van de huurder. Voor deze woning zijn in 2016 het toilet, keuken en badkamer vervangen.

 

Objectgegevens

Gelegen op eigen grond en kadastraal niet gesplitst.

Drie gemeentelijke adressen.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 465.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Wolphaertstraat 59", "zipCode": "3082 BM", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8927911, "lng": 4.4685855, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms