Willem Buytewechstraat 141 ABC

Geheel pand bestaande uit een dubbele benedenwoning op de begane grond en souterrain met tuin, een enkele woning op de 1e verdieping met kleine kelderruimte en een dubbele bovenwoning op de 2e en 3e verdieping gelegen aan de Willem Buytewechstraat 141ABC te Rotterdam Delfshaven.

Omschrijving

Kerngegevens Type object: Geheel pand (woningen). Adres en postcode: Willem Buytewechstraat 141ABC (3024 AR) te Rotterdam. Kadastrale aanduiding: DELFSHAVEN F 2448 A1, DELFSHAVEN F 2448 A2 en DELFSHAVEN F 2448 A3. Het object is verhuurd voor € 26.856,- (kale huur). De totale oppervlakte bedraagt circa 272 m² (opgaaf BAG Viewer). De vraagprijs bedraagt € 545.000,- k.k.. 
 
Omschrijving Geheel pand bestaande uit een dubbele benedenwoning op de begane grond en souterrain met tuin, een enkele woning op de 1e verdieping met kleine kelderruimte en een dubbele bovenwoning op de 2e en 3e verdieping gelegen aan de Willem Buytewechstraat 141ABC te Rotterdam Delfshaven. 
 
De dubbele benedenwoning gelegen op de begane grond en souterrain (nr. 141C) is per 21 maart 2016 verhuurd voor thans € 965,- per maand inclusief € 111,29 per maand aan servicekosten ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten: - CV onderhoud service contract; - Dakinspectie; - Stoffering woning van vloer met een geïsoleerde ondervloer; - Sausklaar maken en wit gesausde muren; - Afschrijving – gedeeltelijk – luxe keuken/badkamer; - Administratie- en beheerkosten. 
 
Nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) staan op naam van huurder. 
 
De woning is recent gerenoveerd en is onder andere voorzien van: - Nieuwe keuken begane grond achterzijde; - Cv-ketel met verwarmingsradiatoren; - Toiletruimte begane grond; - Twee slaapkamers in het souterrain (voor- en achterzijde); - Badkamer met bad en douche in souterrain; - Glad afgewerkte wanden. 
 
De dubbele benedenwoning heeft oppervlakte van 99 m² (opgaaf BAG Viewer). De volledige diepte per woonlaag bedraagt circa 11,55 meter. De maximale breedte per woonlaag bedraagt circa 4,96 meter.  
 
De woonruimte op de 1e verdieping (nr. 141B) is per 1 december 2017 verhuurd voor thans € 641,- per maand inclusief € 96,00 per maand aan servicekosten ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten: - CV onderhoud service contract; - Dakinspectie; - Stoffering woning van vloer met een geïsoleerde ondervloer; - Sausklaar maken en wit gesausde muren; - Afschrijving – gedeeltelijk – luxe keuken/badkamer; 

 
 
 
- Glasverzekering middels glasfonds; - Administratie- en beheerkosten. 
 
De woning is zeer goed onderhouden en onder andere voorzien van: - Nieuwe keuken achterzijde; - Cv-ketel met verwarmingsradiatoren; - Nieuw betegelde toiletruimte met toilet; - Slaapkamers achterzijde; - Woonkamer voorzijde; - Nieuwe badkamer met douche en wastafel; - Balkon achterzijde. 
 
Nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) staan op naam van huurder. 
 
De woning heeft een oppervlakte van 55 m2  (opgaaf BAG Viewer). Deze verdieping heeft een diepte van circa 11,55 meter en een maximale breedte van circa 4,96 meter. 
 
De dubbele bovenwoning gelegen op de 2e en 3e verdieping (nr. 141A) is per 1 januari 1987 verhuurd voor thans € 632,- per maand (kale huur).  
 
De gehele woning is geheel verouderd en is onder andere voorzien van een keuken op de 2e verdieping (achterzijde), balkon 2e verdieping achterzijde, grote woonkamer over de gehele lengte van de 2e verdieping, badkamer 3e verdieping achterzijde, slaapkamer 3e verdieping voorzijde, slaapkamer 3e verdieping achterzijde. 
 
Nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) staan op naam van huurder. 
 
De woning heeft een oppervlakte van 118 m² (opgaaf BAG Viewer). De volledige diepte per woonlaag bedraagt circa 11,55 meter. De maximale breedte per woonlaag bedraagt circa 4,96 meter.  
 
Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst. 
 
Vraagprijs De vraagprijs bedraagt € 545.000,- k.k.. 
 
Verzoek Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen. 
 
Algemeen Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen 

 
 
 
aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. 
 
Onderzoeksplicht van de koper  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 
 
Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. 
 
Informatie  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl. 
 
BeleggingspandRotterdam.nl De heer F. Haver Schiedamsedijk 78a 3011 EM  Rotterdam   Tel.: 010-2133649 Fax: 010-4133195 info@beleggingspandrotterdam.nl www.beleggingspandrotterdam.nl 
 
 

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Willem Buytewechstraat 141", "zipCode": "3024 AR", "city": "Rotterdam", "lat": 51.907025, "lng": 4.455809, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms