Volmarijnstraat 108 AB

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: Geheel pand (2 woningen).

Adres en postcode: Volmarijnstraat 108AB (3021 XW) te Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven C 5272 A1 & A3.

Het object is verhuurd voor € 32.203,08,- per jaar (kale huur).

De totale oppervlakte bedraagt 200 m² (opgaaf BAG Viewer).

Energielabel B (nr. 108B) en C (nr. 108A).

Prijs op aanvraag.

 

De geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een gerenoveerde split level woning op de begane grond, souterrain en entresolverdieping alsmede een bovenwoning op de eerste en tweede verdieping gelegen aan de Volmarijnstraat 108AB te Rotterdam Delfshaven.

 

De benedenwoning (nr. 108B) betreft een gerenoveerde split level woning verdeeld over de  begane grond aan de voorzijde, souterrain aan de achterzijde met toegang tot tuin en entresolverdieping aan de achterzijde. De woning heeft een oppervlakte van circa 106 m2 (BAG Viewer opgaaf). De woning is per 1 september 2015 verhuurd voor thans € 1.311,98 per maand exclusief € 35,- servicekosten.

 

De bovenwoning (nr. 108A) is gelegen op de eerste en tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 94 m2 (BAG Viewer opgaaf). Deze woning is per 1 maart 2016 verhuurd voor thans € 1.371,61 per maand exclusief € 11,- servicekosten en € 10,- t.b.v. cv-onderhoud. De woning wordt verhuurd aan drie personen middels één huurovereenkomst.

 

De totale jaarhuur bedraagt € 32.203,08 (kale huur).

 

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

 

Vraagprijs

Prijs op aanvraag.

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Volmarijnstraat 108", "zipCode": "3021 XW", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9136501, "lng": 4.4597377, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms