Verboomstraat 159 CBA2A3

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand, vier woningen (vijf woonlagen).

Adres en postcode: Verboomstraat 159CBA2A3 (3082 JH) te Rotterdam Zuid (Charlois).

De vier woningen zijn verhuurd voor € 38.914,56 per jaar exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 2.220,- per jaar.

Het pand is kadastraal gesplitst in vier kadastrale appartementsrechten en is gelegen op eigen grond (zie specificatie).

Kadastrale aanduiding: Charlois B 6633 A17, A18, A19 & A20.

De oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 268 m². De specificatie van de oppervlakten conform BAG Viewer is als volgt: nr. 159C (BG + stukje souterrain achterzijde) 83 m², nr. 159B 1e verdieping 59 m², nr. 159A2 2e verdieping 62 m², nr. 159A3 3e verdieping 64 m².

De vraagprijs bedraagt € 850.000,- k.k..

 

Foto’s van de binnenzijde en anonieme huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Keurig onderhouden hoekpand bestaande uit vier woningen verdeeld over vijf woonlagen gelegen aan de Verboomstraat 159CBA2A3 in de wijk Charlois te Rotterdam Zuid.

 

De woningen zijn als volgt ingedeeld en verhuurd:

 

Verboomstraat 159C betreft een nette woning gelegen op de begane grond met klein souterrain aan de achterzijde en grote tuin. De oppervlakte bedraagt 83 m² (opgaaf BAG Viewer). Deze woning is per 28-08-2017 verhuurd voor € 873,84 per maand inclusief voorschot servicekosten t.h.v. 15,- per maand aan twee personen.

Het souterrain beschikt over een ruime kamer die nu dienst doet als studeerkamer. Tevens is er een opstelling voor een wasmachine en droger op de gang, alsmede een apart toilet en een opbergkast. Het souterrain heeft lichtinval via kozijnen in de achtergevel en is ca. 1,87 meter hoog.

De nutsvoorzieningen staan op naam van huurder.

 

De woning aan de Verboomstraat 159B is gelegen op de 1e verdieping. De oppervlakte bedraagt 59 m² (opgaaf BAG Viewer). Deze woning is per 1 maart 2022 verhuurd voor € 885,- per maand incl. € 10,- voorschot servicekosten per maand aan één persoon. Vanuit de open portiek is deze woning bereikbaar middels een eigen voordeur op de 1e verdieping. Deze woning op de 1e verdieping is iets kleiner dan de bovengelegen woningen op de 2e en 3e verdieping in verband met de portiek/hal op de 1e verdieping (zie foto’s).

De nutsvoorzieningen staan op naam van huurder.

 

Verboomstraat 159A2 betreft de woning op de 2e verdieping. De oppervlakte bedraagt 62 m² (opgaaf conform BAG Viewer). Deze woning is per 15-03-2018 verhuurd voor € 883,42 per maand inclusief € 80,- voorschot per maand t.b.v. gasverbruik (water en elektra op naam van huurder) aan één persoon. Deze woning is keurig gerenoveerd en goed onderhouden.

 

De woning aan de Verboomstraat 159A3 is gelegen op de 3e verdieping. De oppervlakte bedraagt 64 m² (conform BAG). Deze woning is per 17-06-2016 verhuurd voor € 785,62 per maand inclusief € 80,- voorschot per maand t.b.v. gasverbruik (elektra en water op naam van huurder). Deze woning is keurig gerenoveerd en goed onderhouden.

 

De woningen op nr. 159A2 en 159A3 hebben ieder een eigen elektrameter en een eigen water meter maar delen een cv-ketel en gasmeter. Deze gasaansluiting staat op naam van verhuurder, overige aansluitingen staan op naam van huurders. Het voorschot wat verhuurder voldoet aan de energiemaatschappij bedraagt € 260,- per maand. Dit voorschot is recent verhoogd waardoor de beide voorschotten die huurders voldoen van 2 x € 80,- per maand ook aangepast dienen te worden. Beide woningen delen dezelfde voordeur op de 1e verdieping in de centrale portiek/hal. Op de 2e verdieping is er de entreedeur naar de woning op de 2e verdieping alsmede de entreedeur om de trap naar de 3e verdieping te bereiken.

 

Dit object maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren 149A t/m 159C. De totale maandelijkse bijdrage voor de vier woningen gezamenlijk is € 272,73.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd in 1932.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 850.000,-

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Verboomstraat 159", "zipCode": "3082 JH", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8879413, "lng": 4.4628823, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms