Terschellingsestraat - 6 portiekwoningen

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: gehele portiek bestaande uit zes woningen aan de Terschellingsestraat te Rotterdam Zuid.

De totale oppervlakte bedraagt 294 m² (opgaaf BAG Viewer).

De totale jaarhuur bedraagt € 54.683,64.

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst in 6 appartementsrechten.

Energielabels: 3 woningen hebben een energielabel C, 1 woning heeft een energielabel E en 2 woningen hebben een energielabel F.

Geen Vereniging van Eigenaren met de naastgelegen woningen.

De waarde van de woningen in lege/onverhuurde staat bedraagt circa € 1.075.000,-.

De vraagprijs bedraagt € 790.000, - k.k..

 

Exacte adresgegevens, geanonimiseerde huurovereenkomsten, foto’s binnenzijde, plattegronden, splitsingsakte en splitsingstekeningen zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Gehele portiek bestaande uit 6 woningen met balkons/tuin en kelderruimte gelegen aan de Terschellingsestraat te Rotterdam Zuid. De woningen zijn gelegen op eigen grond en kadastraal gesplitst in 6 appartementsrechten.

De 6 woningen maken geen onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren met naastgelegen portieken en zijn verhuurd voor € 54.683,64 per jaar.

De totale oppervlakte van de 6 woningen bedraagt 294 m² (opgaaf conform BAG Viewer, exclusief kelderruimte voor berging).

 

Op basis van een recente puntentelling (september 2023) door een daartoe erkend bedrijf bedraagt de maximale, kale huurprijs € 44.399,28 per jaar.

De waarde van de woningen in lege/onverhuurde staat bedraagt circa € 1.075.000,-.

 

De woningen aan de linkerzijde van de portiek/trappenhuis betreffen drie- of vierkamerwoningen met een oppervlakte van 53 m² (opgaaf BAG Viewer). Deze woningen hebben een extra kamer aan de achterkant (achter het algemene trappenhuis, zie plattegrond). Indien de woonkamer is opgedeeld in 2 kamers betreft het een vierkamerwoning met 2 slaapkamers aan de voorzijde, een slaapkamer aan de achterzijde en woonkamer aan de achterzijde met toegang tot keuken en balkon. Kleine badkamer met douche, toilet en wastafel bereikbaar vanaf de gang. Indien de woonkamer als één geheel is gelaten dan betreft het een driekamerwoning;

De woningen aan de rechterzijde van de portiek/trappenhuis betreffen twee- of driekamerwoningen met een oppervlakte van 45 m² (opgaaf BAG Viewer). Deze woningen beschikken dus niet over een extra kamer aan de achterkant zoals bij de woningen aan de linkerkant van het trappenhuis. Indien de woonkamer is opgedeeld in 2 kamers betreft het een driekamerwoning met 2 slaapkamers aan de voorzijde en een woonkamer aan de achterzijde met toegang tot keuken en balkon. Kleine badkamer met douche, toilet en wastafel bereikbaar vanaf de gang. Indien de woonkamer als één geheel is gelaten dan betreft het een tweekamerwoning;

 

Voorzijde betreft kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Achterzijde betreft grotendeels kunststofkozijnen met dubbele beglazing en een restant houten kozijnen met enkel glas.

Verwarming middels cv-ketel en radiatoren. Er spelen thans geen onderhoudsklachten, huurachterstanden of huurcommissiezaken.

Onder de woningen bevinden zich 6 kelderruimten behorende bij de bovengelegen woningen. De kelders zijn minimaal 2,3 meter hoog en droog met daglicht aan de voor- en achterkant. De drie kelderruimten onder de woning op de begane grond aan de rechterkant van het trappenhuis zijn mee verhuurd aan de desbetreffende woning waarbij de kelders deels zijn doorgebroken en bij de woning zijn betrokken door een trap/doorgang te maken vanaf de begane grond naar de kelderruimte.

Verkoper heeft de woningen sinds de jaren 90 in bezit en beheert deze zelfstandig.

 

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 790.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Terschellingsestraat - 6 portiekwoningen 0", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8897988, "lng": 4.4829802, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms