Strevelsweg 35 A, B1 & B2

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: winkelruimte en twee bovenwoningen (geheel pand).

Adres: Strevelsweg 35AB1B2 te (3073 DS) Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Charlois F 1070.

De totale oppervlakte bedraagt 238 m² (opgaaf BAG Viewer).

De totale jaarhuur bedraagt € 31.834,08,- (zie specificatie).

Gelegen op eigen grond, kadastraal niet gesplitst.

De vraagprijs bedraagt € 590.000,- k.k..

 

De foto’s van de woningen en geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond alsmede twee bovengelegen woningen op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de Strevelsweg 35AB1B2 te Rotterdam Zuid.

 

De winkelruimte gelegen aan de Strevelsweg 35A (begane grond met aanbouw en tuin) heeft een oppervlakte van 72 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 1 april 2016 verhuurd voor thans € 874,58,- per maand vrijgesteld van BTW aan Kapsalon Hatam (eenmanszaak).

In deze straat zijn reeds diverse winkelruimten herbestemd naar woningen. Voor deze winkelruimte behoort dit dus zeker tot de mogelijkheden.

 

De woning gelegen op de 1e verdieping (nr. 35B1, oppervlakte volgens opgaaf BAG Viewer 56 m²) is opgedeeld in twee onzelfstandige woonstudio’s. Het toilet wordt hierbij gedeeld door de twee studio’s en het overige sanitair zoals keuken en doucheruimte is individueel aanwezig per studio. De woonstudio aan de achterzijde betreft is recent volledig gerenoveerd en is voorzien van een balkon. Deze studio is per 23-06-2021 verhuurd voor € 567,54 (huur per 1 juli 2022) inclusief servicekosten ter hoogte van € 10,- per maand en exclusief voorschot ter hoogte van € 60,- per maand ten behoeve van gas/water/licht. De 1e huurtermijn loopt tot en met 31-05-2023.

De studio aan de voorzijde is per 01-03-2016 verhuurd voor € 459,59 per maand (huur per 1 juli 2022) inclusief voorschot ten behoeve van onder andere gas/water/licht ter hoogte van € 50,- per maand.

 

De dubbele bovenwoning op de 2e en 3e verdieping (nr. 35B2) met balkon heeft een oppervlakte van 110 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 01-04-2016 verhuurd voor thans € 801,13 per maand inclusief gas/water/licht (geen maandelijks voorschot t.b.v. gas/water/licht van toepassing).

 

De twee woningen op nr. 35B1 en nr. 35B2 beschikken gezamenlijk over één aansluiting voor gas, elektra en water. Deze aansluiting voor gas, elektra en water staan op naam van verhuurder. Verhuurder voldoet de energiekosten (gas en elektra) één keer per jaar middels de jaarnota van Eneco. De jaarnota voor de periode van 06-05-2020 tot 06-05-2021 bedraagt

€ 827,34.

Het door verhuurder te betalen kwartaalbedrag t.b.v. water (Evides) bedraagt € 100,-.

 

Door verhuurder worden er thans herstelwerkzaamheden uitgevoerd t.b.v. de zinken goten op de 3e verdieping.

 

Objectgegevens

Gelegen op eigen grond en kadastraal niet gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 590.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Strevelsweg 35", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8898486, "lng": 4.5038434, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms