Schiedamseweg 201 AB

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand (winkelruimte met bovenwoning).

Adres en postcode: Schiedamseweg 201AB (3026 AM) te Rotterdam Delfshaven.

Kadastrale aanduiding: DELFSHAVEN H 3928.

De totale oppervlakte bedraagt circa 158 m² (winkel BG circa 49,8 m², kelder circa 59,5 m², woning 1e verdieping circa 48,9 m²). Voormelde metrage betreft geen metrage conform NEN 2580. Metrage BAG Viewer bedraagt 169 m² (woning 58 m², winkel 111 m²).

Het object is verhuurd voor € 20.130,24 per jaar waarbij de winkelruimte is verhuurd voor € 13.800,- per jaar vrijgesteld van BTW en de woning is verhuurd voor € 6.330,24 per jaar.

Bouwjaar 1950.

Het object is kadastraal niet gesplitst en is gelegen op eigen grond.

De vraagprijs bedraagt € 325.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomst winkelruimte en foto’s van de binnenzijde van de woning en winkel zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Geheel hoekpand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met kelderruimte alsmede een bovenwoning gelegen op de 1e verdieping aan de Schiedamseweg 201AB te Rotterdam West.

 

De winkelruimte is per 1 februari 2020 verhuurd voor € 1.150,- per maand vrijgesteld van BTW en behoeve van de verkoop van schoonheids- en haarproducten (Seher Beauty & Hair). De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 49,8 m² met een kelderruimte van circa 59,5 m² (droog en circa 2,18 meter hoog). De winkelruimte is van binnen keurig afgewerkt en onder andere voorzien van eigen nutsaansluitingen, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toiletruimte, verwarming en koeling middels airconditioning, toegangsdeur achterzijde voor bevoorrading.

 

De woning op de 1e verdieping is verhuurd voor thans € 527,52 per maand. De woning heeft een oppervlakte van circa 48,9 m² en is onder andere voorzien van:

  • Recent gerenoveerde badkamer voorzien van douche en wastafel (badkamer bereikbaar vanuit ouderslaapkamer achterzijde);
  • Ouderslaapkamer achterzijde (3,08 meter breed x 3,17 meter diep);
  • Recent gerenoveerde toiletruimte (bereikbaar vanaf de gang);
  • Gedateerde keuken (1,96 meter breed x 2,17 meter diep) aan de achterzijde met toegang tot klein balkon;
  • Ruime woonkamer (4,07 meter breed x 3,86 meter diep) en 2e slaapkamer (2,69 meter breed x 3,03 meter diep) aan de voorzijde met toegang tot ruim balkon over de gehele breedte van de woning (circa 6,8 meter breed);
  • Houten kozijnen met enkel glas aan de achterzijde;
  • Nieuwe kunststofkozijnen met dubbele beglazing over de gehele breedte aan de voorzijde van het pand;
  • Eigen nutsaansluitingen voor gas, elektra en water;
  • Verwarming middels cv-ketel en radiatoren;
  • Eigen entree begane grond met trapopgang.

 

De woning is circa 6,86 meter breed en circa 7,13 meter diep.

 

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst (één kadastraal appartementsrecht en twee gemeentelijke adressen).

Het object is gebouwd in 1950.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 325.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

 

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Schiedamseweg 201", "zipCode": "3026 AM", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9115932, "lng": 4.4389912, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms