Russischestraat 4 BA1A2

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand bestaande uit 3 woningen (3 huisnummers, 3 appartementsrechten).

Adres en postcode: Russischestraat 4BA1A2 (3028 BD) te Rotterdam West.

Kadastrale aanduiding: Rotterdam AA 2039 A4, A5, A6

Het object is gelegen op eigen grond en kadastraal gesplitst.

De totale oppervlakte bedraagt circa 222 m².

Het object is verhuurd voor € 31.009,32 per jaar (zie specificatie).

De vraagprijs bedraagt € 665.000,- k.k..

 

Anonieme huurovereenkomsten en VvE jaarverslag zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit drie woningen (vier woonlagen) gelegen aan de Russischestraat 4A1A2B in de wijk Oud-Mathenesse te Rotterdam West.

 

De drie woningen zijn verhuurd voor thans € 31.009,32 per jaar (zie specificatie).

 

De staat van onderhoud van de buitenzijde van het object is goed waarbij recent de balkons aan de achterzijde vervangen zijn.

 

De staat van onderhoud van de binnenzijde van de woningen op nr. 4B en nr. 4A2 is redelijk. De staat van onderhoud van de binnenzijde van de woning op nr. 4A1 is zeer goed (zie foto’s).

 

Onderstaand een toelichting per woning en de huidige huursituatie:

 

De begane grond woning met tuin (nr. 4B) heeft een oppervlakte van 51 m2 (opgaaf BAG Viewer). De woning wordt verhuurd voor € 872,06 per maand (huur per 1 juli 2022) inclusief € 25,- per maand voorschot servicekosten. Nutsvoorzieningen staan op naam van huurder. De staat van onderhoud van deze woning aan de binnenzijde is redelijk.

 

De woning gelegen op de 1e verdieping en halve 3e verdieping aan de achterzijde (nr. 4A1) heeft een oppervlakte van 94 m2 en betreft een gerenoveerd appartement. De oppervlakte conform BAG Viewer bedraagt 77 m2. De optie om de halve zolderverdieping aan de achterzijde (4e verdieping, circa 17 m2) toe te voegen aan de 3e verdieping  is reeds uitgevoerd waardoor de oppervlakte nu ca. 94 m2 bedraagt. De halve 3e verdieping is bereikbaar middels een interne privétrap. De woning is verhuurd voor € 1.406,- per maand (huur per 1 juli 2022) inclusief € 25,- per maand voorschot servicekosten. Nutsvoorzieningen staan op naam van huurder.

 

De woning gelegen op de 2e verdieping en halve 3e verdieping aan de voorzijde (nr. 4A2) heeft een oppervlakte van 77 m2 (opgaaf BAG Viewer) waarbij de optie tot het vergoten middels het toevoegen van de halve zolder aan de voorzijde (circa 17 m2) nog mogelijk is. De halve 3e verdieping is bereikbaar middels een interne privé trap. De woning is verhuurd voor € 306,05 per maand (kale huur per 1 juli 2022). De staat van onderhoud aan de binnenzijde is redelijk.

De woonlagen zijn circa 12,20 meter diep en circa 4,75 meter breed (binnenzijde gevels bemeten, zie plattegronden nr. 4A1).

 

Voor alle woningen geldt dat de nutsvoorzieningen op naam van huurder staan.

 

De woningen maken onderdeel uit van Vereniging van Eigenaren Russischestraat 2-4-6-8. De begane grond woningen hebben 2/32e aandeel en de bovenwoningen 3/32e aandeel. Hiermee heeft dit pand 8/32e aandeel. Het reservefonds van de VvE bedroeg per 1 december 2021 € 9.187,50 (jaarverslag VvE 2021 op aanvraag beschikbaar).

 

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt voor de drie woningen gezamenlijk € 187,50 per maand (€ 46,88 per woning per maand voor de woningen op de begane grond en € 70,31 per woning per maand voor de bovenwoningen).

 

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 665.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

 

 

 

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Russischestraat 4", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9146184, "lng": 4.4208102, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms