Mijnsherenlaan 64 C

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: appartement.

Adres en postcode: Mijnsherenlaan 64C (3081 CD) te Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Charlois G 4237 A23.

Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 90 m² (zie plattegronden).

De woning is middels drie zelfstandige studio’s verhuurd voor € 1.730,- per maand incl. vergoeding voor onder andere gas, elektra, water en internet (deels geprognotiseerd door huuropzegging van één van de drie studio’s).

Nutsvoorzieningen (gas en elektra), Evides en Ziggo (televisie + internet) staan op naam van verhuurder. De totale kosten hiervan bedragen € 278,52 per maand.

Het object is gelegen op eigen grond.

De vergunning voor kamerbewoning is door verkoper op 4 november 2021 verkregen (document op aanvraag beschikbaar).

Energielabel D.

De vraagprijs bedraagt € 265.000,- k.k..

 

De volgende documenten zijn beschikbaar op aanvraag: foto's binnenzijde verhuurde studio's, anonieme huurovereenkomsten, anonieme indexatiebrieven, energielabel, plattegrond, splitsingsakte, VVE jaarrekening 2020 en VVE notulen 2019 en 2020.

 

Omschrijving

Verhuurde woning op de 3e verdieping en halve 4e verdieping (voorzijde) gelegen aan de Mijnsherenlaan 64C te Rotterdam Zuid. De gehele woning is 2013 verbouwd en opgesplitst in 3 afzonderlijke studio’s waarbij elke studio is voorzien van een compacte keuken met de benodigde voorzieningen, badkamer met douche en toilet en per studio een aparte (slaap)kamer.

De woning beschikt over een eigen voordeur op de 1e verdieping die middels de algemene trapopgang vanaf de straatzijde bereikbaar is.

 

Huursituatie

De huursituatie voor de drie studio’s is thans als volgt: De studio gelegen op de 3e verdieping (voorzijde) is per 1 april 2015 verhuurd voor € 515,- incl. vergoeding voor onder andere levering van gas, elektra, water en internet. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort van € 450,-. De studio gelegen op de 3e verdieping (achterzijde) is opgezegd en tot 1 november 2021 verhuurd voor € 700,- incl. vergoeding voor onder andere levering van gas, elektra, water en internet en zal leeg worden opgeleverd. Deze studio beschikt tevens over een balkon. De studio gelegen op de 4e verdieping (voorzijde) is per 1 december 2017 verhuurd voor € 515,- incl. vergoeding voor onder andere levering van gas, elektra, water en internet. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort van € 500,-.

 

De nutsvoorzieningen staan op naam van verhuurder waarvoor de voorschotnota

€ 188,76 per maand bedraagt. Bij de laatste jaarnota (januari 2021) heeft verhuurder € 198,66 teruggestort gekregen door de energieleverancier Hezelaer. De gehele woning wordt verwarmd middels één cv-ketel (2016) met verwarmingsradiatoren. Ziggo (televisie + internet) en Evides staan op naam van verhuurder. De kosten hiervoor bedragen respectievelijk € 63,45 en € 26,31 per maand.

 

Vergunning kamerverhuur aan 3 personen (overgangsregeling) is reeds aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

 

Objectgegevens

Eigen grond. 

Energielabel D

De woning is geheel voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing.

De buitenzijde is in 2020 vanuit de VvE aangepakt, zo is o.a. de gevel gezandstraald, zijn er nieuwe kunststof kozijnen geplaatst en is de dakbedekking vervangen.

 

Vereniging van Eigenaren

De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren waarvoor de maandelijkse bijdrage € 201,56 per maand bedraagt. In 2020 heeft er vanuit de VvE groot onderhoud plaats gevonden aan daken en gevels. Het onderhoud is gefinancierd middels een gemeentelijke subsidie met onderhoudsverplichting en een gebouw gebonden lening. In de maandelijkse bijdrage aan de VvE is de rente op deze lening al verwerkt. De Vereniging van Eigenaren wordt beheerd door Verhagen Concept. Het betreft in dit geval een grotere vereniging bestaande uit 32 woningen aan de Mijnsherenlaan. De notulen van de laatste ledenvergadering zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 265.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Mijnsherenlaan 64", "zipCode": "3081 CD", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8941287, "lng": 4.4921511, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms