Mathenesserlaan 483 A

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: woning gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping.

Adres: Mathenesserlaan 483A, 3023 GL te Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven I 4246 A2.

De totale oppervlakte bedraagt circa 240 m² (zie plattegronden).

De bruto jaarhuur bedraagt € 52.380,-.

De nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) alsmede de telecom (Ziggo en Tele2) staan op naam van verhuurder. De kosten hiervoor bedragen € 6.025,44 per jaar.

De vraagprijs bedraagt € 725.000,- k.k..

 

De geanonimiseerde huurovereenkomsten, huuroverzicht, foto’s binnenzijde en splitsingsakte zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Ruime, 3-laagse bovenwoning met een oppervlakte van circa 240 m² gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping aan de statige Mathenesserlaan 483A te Rotterdam West.

 

Indeling:

Entree via een eigen opgang vanaf de begane grond.

 

2e verdieping:

Overloop (ca. 6,86 meter x 2,40 meter), keuken achterzijde (ca. 4,40 meter x 2,60 meter), achterkamer (ca. 8,0 meter x 3,88 meter) met wastafel, voorkamer (ca. 6,12 meter x 3,93 meter) met wastafel en een zijkamer (ca. 4,50 meter x 3,16 meter) met toegang tot de meterkast met gas- en elektrameter, badkamer met douche en toilet (ca. 2,30 meter x 3,16 meter).

 

3e verdieping:

Overloop (ca. 6,86 meter x 2,40 meter), kamer achterzijde (ca. 3,73 meter x 2,60 meter) met wastafel, 2e kamer achterzijde (ca. 5,87 meter x 3,90 meter) met wastafel en balkon op noord oosten, voorkamer (ca. 4,95 meter x 4,0 meter) met wastafel en klein balkon, 2e voorkamer (ca. 3,15 meter x 2,5 meter) met wastafel, badkamer met douche en toilet (ca. 2,30 meter x 3,16 meter).

 

4e verdieping:

Overloop (ca. 3,22 meter x 2,51 meter), achterkamer (ca. 16 m²) met wastafel, tussenkamer (ca. 4,78 meter x 2,26 meter) met wastafel en de voorkamer (ca. 3,85 meter x 3,60 meter) met wastafel, kleine keuken met koelkast en electrische kookplaat, aparte WC en douchecabine.

 

Verwarming middels cv-ketel (2014) en radiatoren.

Voorzijde van het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, m.u.v. de ramen en openslaande deuren aan de balkonzijde op de derde verdieping.

Achterzijde van het object is voorzien van houten kozijnen met enkel glas.

In 2020 is in de keuken op de 2e verdieping een keramische kookplaat en een elektrische keukenboiler geplaatst.

De woning vertoont geen teken van scheefstand. In de achtergevel is geen zetting of scheurvorming waargenomen.

 

De woning wordt middels een logiesvergunning en tien huurovereenkomsten voor onzelfstandige woonruimte verhuurd aan studenten en jonge werkenden voor thans € 52.380,- per jaar inclusief voorschot servicekosten en belastingen (bruto jaarhuur).

 

Het huuroverzicht is beschikbaar op aanvraag. Het betreffende huuroverzicht geeft naast de tien verschillende maandhuren, servicekosten en door huurders betaalde waarborgsommen inzicht in de startdatum van de diverse huurovereenkomsten, op welke verdieping de kamer gelegen is en of de kamer groot of klein is waarbij een en ander weer te herleiden is naar de plattegrond in deze brochure.

 

Onder andere de navolgende voorzieningen staan op naam van verhuurder met bijbehorende kosten/voorschotten:

  • Evides: € 41,12 per maand;
  • Energiedirect (gas en elektra): € 371,- per maand (over het afgelopen jaar was er sprake van een teruggaaf waardoor de maandelijkse voorschotnota is aangepast);
  • Ziggo en Tele2: € 90,- per maand.

 

De zakelijke lasten zijn voor 2020 als volgt:

  • Onroerende Zaak Belasting voor Eigenaren Woning: € 474,27;
  • Rioolheffing Woning: € 215,90;
  • Afvalstoffenheffing: € 1.135,70 per jaar.

 

Objectgegevens

Gelegen op eigen grond.

Bestemming: logiesfunctie.

Bouwjaar: 1920.

 

De woning maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VVE). Voor deze VVE is geen maandelijkse bijdrage van toepassing (inactieve VVE). De opstalverzekering wordt door de twee eigenaren gezamenlijk bekostigd.

De benedenwoning (op de begane grond en eerste verdieping) wordt bewoond door de eigenaar van nr. 483B.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 725.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Mathenesserlaan 483", "zipCode": "3023 GL", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9161236, "lng": 4.4471761, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms