Omschrijving

Kerngegevens

Type object: winkelruimte.

Adres en postcode: Keizerswaard 6 te (3078 AM) Rotterdam IJsselmonde.

Kadastrale aanduiding: IJsselmonde D 4683 A3.

Het object is verhuurd voor € 28.800,- per jaar exclusief BTW en exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 3.200,-.

De totale oppervlakte bedraagt circa 128 m² (B.V.O.).

De vraagprijs bedraagt € 355.000,- k.k..

 

Omschrijving

Winkelruimte met een totale oppervlakte van circa 128 m² gelegen aan de Keizerswaard 6 in Winkelcentrum Keizerswaard te Rotterdam IJsselmonde. De winkelruimte is per 1 februari 2019 verhuurd voor thans € 28.800,- per jaar exclusief BTW en exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 3.200,- aan I Love Sushi Utrecht B.V.. De 1e huurtermijn betreft een termijn van 5 jaar en loopt derhalve tot en met 31 januari 2024 welke vervolgens stilzwijgend wordt verlengd met huurtermijnen van 5 jaar.

 

I Love Sushi betreft de uiterst succesvolle keten van bezorg- en afhaalrestaurants met inmiddels 43 vestigingen in Nederland. Naast vestigingen in eigen beheer werkt I love Sushi ook met franchisenemers. In het geval van de vestiging te Keizerswaard betreft de huurder de franchisegever zelf (hoofdkantoor) en geen franchisenemer. Meer informatie over deze keten vindt u op www.ilovesushi.nl. De winkelruimte is goed gelegen te midden van diverse verswinkels en ketens en in de aanlooproute naar de entree van de Action die aan de noordzijde van het winkelcentrum gelegen is (zie plattegrond in deze brochure).

 

Winkelcentrum Keizerswaard betreft een goedlopend winkelcentrum met ruimte voor meer dan 80 winkels waaronder onder andere Albert Heijn, Jumbo, Dirk van der Broek, Lidl, Hema, Action, Kippie, Scapino, Wibra, Zeeman, Kruidvat en nog vele andere lokale winkeliers en landelijke ketens. Meer informatie over dit winkelcentrum vindt u op www.keizerswaard.nl.

 

Objectgegevens

Het pand is gelegen op de begane grond (oppervlakte ca. 128 m²).

De winkelruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren waarvan de bijdrage

€ 6.556,80 per jaar bedraagt. Van deze VVE-bijdrage zal € 4.574,99 per jaar worden doorbelast aan huurder (specificatie op aanvraag beschikbaar).

 

Het object is gelegen op erfpachtgrond waarvan de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 26 mei 2043.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 355.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Keizerswaard 6", "zipCode": "3078 AM", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8874812, "lng": 4.5469111, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms