Joost van Geelstraat 37 AB

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: woningen (geheel pand).

Adres: Joost van Geelstraat 37AB te 3021 VK Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven C 162.

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 156 m² (opgaaf BAG Viewer).

De totale jaarhuur bedraagt € 31.330,32 (netto). De bruto jaarhuur bedraagt € 37.672,80.

De vraagprijs bedraagt € 545.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten en foto’s binnenzijde zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Fraai gerenoveerd en goed onderhouden pand bestaande uit een woning op de begane grond met tuin alsmede een woning op de 1e en 2e verdieping gelegen aan de Joost van Geelstraat 37AB in de wijk Middelland te Rotterdam West.

 

Het gehele pand is in 2008 intern compleet gerenoveerd en wordt goed onderhouden en keurig bewoond door ‘young professionals’ waarbij de pandeigenaar zelf het beheer en de woningverhuur nauwlettend verzorgt.

 

De woning op de begane grond (nr. 37A) heeft een oppervlakte van 57 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 1 maart 2019 verhuurd voor thans € 1.180,- per maand aan een jong werkend stel. De betreffende woning is gemeubileerd verhuurd waarbij de nutsvoorzieningen op naam van verhuurder staan. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter hoogte van € 1.180,-. De woning is voorzien van een slaapkamer aan de voorzijde, grote open woonkeuken aan de achterzijde met toegang tot het terras en tuin, betegelde toiletruimte, aparte badkamer met douche en wastafel, eigen nutsaansluitingen (gas, elektra en water) en verwarming middels CV-ketel en radiatoren.

 

De woning op de 1e en 2e verdieping (nr. 37B) heeft een oppervlakte van 99 m² (opgaaf BAG Viewer) en is gedurende de renovatie in 2008 verbouwd naar twee zelfstandige woonruimten op de twee verdiepingen waarbij elke woonlaag onder andere is voorzien van een keuken, toilet en een badkamer.

De woonruimte op de 1e verdieping is per 1 mei 2017 verhuurd voor thans € 1.009,40 per maand aan een jong werkend stel. De betreffende woonruimte is gemeubileerd verhuurd waarbij de nutsvoorzieningen op naam van verhuurder staan. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter hoogte van € 980,-. De woonruimte is voorzien van een slaapkamer aan de voorzijde, volledige keuken in het tussengedeelte, woonkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde, badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte. Verwarming middels CV-ketel en radiatoren.

De woonruimte op de 2e verdieping is per 1 december 2018 verhuurd voor thans € 950,- per maand aan een jong werkend stel. De betreffende woonruimte is gemeubileerd verhuurd waarbij de nutsvoorzieningen op naam van verhuurder staan. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter hoogte van € 950,-. De woonruimte betreft grotendeels een fraaie, open (loft) ruimte en is voorzien van een slaapgedeelte aan de achterzijde, keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet in het tussengedeelte aan de linkerzijde, woongedeelte aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde.

 

De CV-ketels betreffen huurketels waarvan de kosten per maand respectievelijk € 23,85 en € 29,21 bedragen. De lopende overeenkomsten aangaande deze cv-ketels zijn per direct opzegbaar.

 

De woonlagen op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn circa 11,35 meter diep en circa 4,89 meter breed. Deze afmetingen zijn exclusief de aanbouw (vanuit de oorspronkelijke bouw) op de begane grond en 1e verdieping van circa 1,74 meter breed en circa 3 meter diep en exclusief het terras op de begane grond en de balkons op de 1e en 2e verdieping.

 

Gedurende de grondige renovatie zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 • Nieuwe elektra in alle drie de verdiepingen;
 • Nieuwe badkamer, toilet en keuken op alle drie de verdiepingen;
 • Alle wanden gestuukt en gesausd;
 • Centrale verwarming (CV-ketels met radiatoren);
 • Gas- en waterleidingen in het gehele pand vernieuwd;
 • Riolering vanaf de begane grond naar boven geheel vernieuwd;
 • Balkonconstructies op de 1e en 2e verdieping zijn vernieuwd.

 

De nutsvoorzieningen staan op naam van verhuurder met de navolgende kosten voor verhuurder:

 • Eneco begane grond € 134,- per maand;
 • Eneco 1e en 2e verdieping € 241,- per maand;
 • Water (één aansluiting voor de drie woonlagen, wel met drie tussenmeters): € 54,54 per maand;
 • Internet (twee aansluitingen): totaal € 99,- per maand.
 • Totaal per maand: € 528,54.

 

De dubbele bovenwoning op de 1e en 2e heeft als bestemming ‘logiesfunctie’.

 

Objectgegevens

Gelegen op eigen grond en kadastraal niet gesplitst in twee appartementsrechten. Het object beschikt wel over twee gemeentelijke adressen (officiële huisnummers).

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 545.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Joost van Geelstraat 37", "zipCode": "3021 VK", "city": "Rotterdam", "lat": 51.916811, "lng": 4.4583355, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms