Havenzichtstraat 12 AB1B2

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: Geheel pand (3 woningen).

Adres en postcode: Havenzichtstraat 12AB1B2 (3022 GP) Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven I 4010 A1, A4 & A7.

Het object is verhuurd voor € 30.368,40,- per jaar (kale huur).

De totale oppervlakte bedraagt 207 m² (opgaaf BAG Viewer). Dit metrage is exclusief het souterrain van circa 1,89 meter hoog met zicht op de straatzijde en achtertuin.

De diverse woonlagen zijn circa 4,78 meter breed en circa 12,37 meter diep (inclusief balkons achterzijde, zie plattegronden).

Perceelgrootte: circa 90 m². 

De vraagprijs bedraagt € 795.000,- k.k..

Onderdeel van deze projectinformatie vormen foto’s van de binnenzijde en plattegronden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden en zijn derhalve enkel bestemd voor indicatieve doeleinden.

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Fraai beleggingspand gelegen aan de Havenzichtstraat 12AB1B2 in de wijk het Nieuwe Westen te Rotterdam West. Het betreft een geheel pand bestaande uit een woning op de begane grond met souterrain en achtertuin, een woning op de 1e verdieping en een dubbele bovenwoning gelegen op de 2e en 3e verdieping.

 

De woning gelegen op nr. 12A heeft een oppervlakte van 53 m² (oppervlakte begane grond conform opgaaf BAG Viewer) en is per 1 maart 2016 verhuurd voor thans € 925,99 per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 20,50 per maand. Bovenvermeld metrage is exclusief het souterrain van circa 1,89 meter hoog waarbij het souterrain zowel zicht op de straatzijde als op de achtertuin heeft. Nutsvoorzieningen staan op naam van huurder.

 

De woning op de 1e verdieping (nr. 12B1) heeft een oppervlakte van 57 m² en is per 16 november 2018 verhuurd voor thans € 555,30 per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 21,50 per maand. waarbij de nutsvoorzieningen op naam van huurder staan. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer alsmede een balkon aan de achterzijde. Nutsvoorzieningen staan op naam van huurder.

 

De woning op de 2e en 3e verdieping (nr. 12B2) heeft een oppervlakte van 97 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 1 oktober 2013 verhuurd voor thans € 1.049,41 per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 31,- per maand. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers alsmede een balkon aan de achterzijde.

 

Alle drie de woningen beschikken over kunststof kozijnen met dubbele beglazing alsmede verwarming middels cv-ketel en radiatoren.

 

De totale huur bedraagt derhalve € 30.368,40,- per jaar excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 876,- per jaar.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1925.

Het object is kadastraal gesplitst in 3 kadastrale appartementsrechten. Het betreft eigen grond.

Havenzichtstraat 12A heeft energielabel E.

Havenzichtstraat 12B1 heeft energielabel C met Energie-Index 1,62 en is geldig tot 18-9-2029.

Havenzichtstraat 12B2 heeft energielabel E met Energie-Index 2,35 en is geldig tot 18-09-2029.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 795.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper 

De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaatkoper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

‘As is, where is’

De onroerende zaak zal aan koper in eigendom worden overge­dragen in de staat waarin deze zich bij de juridische levering bevindt (‘as is, where is-principe’) met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erf­dienstbaarhe­den en kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrij­vingen daarvan. Onder de staat waarin het verkochte zich tijdens de juridische levering bevindt, wordt uitdrukkelijk begrepen de staat waarin de bodem en het grondwater van het verkochte zich bevinden en voorts met inbegrip van eventueel nog daarin aanwezige (ondergrondse) (opslag) tanks alsmede eventuele in het verkochte aanwezige asbesthoudende- en/of andere (voor de gezondheid) schadelijke materialen. Elke aansprakelijkheid van verkoper voor de eventuele aanwezigheid van verontreiniging van de bodem en/of het grondwater, asbesthoudende en/of andere voor de gezondheid schadelijke materialen en (ondergrondse) (opslag) tanks wordt volledig uitgesloten. Koper zal verkoper ter zake volledig vrijwaren voor alle aanspraken van derden.

 

Zekerheidsstelling

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Havenzichtstraat 12", "zipCode": "3022 GP", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9205634, "lng": 4.4437175, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms