Grote Visserijstraat 81 AB

Kerngegevens

Type object: geheel pand (winkelruimte en twee woningen) danwel twee woningen (zonder winkelruimte).
Adres en postcode: Grote Visserijstraat 81A1A2B (3026 CD) te Rotterdam. Kadastrale aanduiding Delfshaven H 4348 A1, A3 en A4.

Het object is verhuurd voor € 11.226,84 per jaar (kale huur, exclusief vergoeding voor gas, elektra en water). Bovenvermelde huur betreft de huur voor 3 van de 6 te verhuren kamers. De winkelruimte wordt leeg en onverhuurd opgeleverd.

De totale oppervlakte derhalve bedraagt circa 225 m² (winkelruimte circa 90 m², bovenwoningen circa 135 m², BAG Viewer oppervlakte voor de woningen bedraagt 160 m²).

Omschrijving

Aangeboden wordt zowel het gehele pand bestaande uit een winkelruimte met twee bovenwoningen als de twee bovenwoningen (twee woningen gezamenlijk zonder winkel).

Foto’s van de binnenzijde en geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.
 

Omschrijving

Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond alsmede twee (deels) verhuurde woningen aan de Grote Visserijstraat te Rotterdam West.

De winkelruimte (nr. 81B) op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 90 m² en wordt leeg en onverhuurd opgeleverd.

De bovengelegen woningen betreffen een woning op de 1e verdieping en halve 3e verdieping alsmede een woning op de 2e verdieping en halve 3e verdieping gelegen aan de Grote Visserijstraat 81A01 en 81A02 te Rotterdam Tussendijken.

 

Elke woonlaag (1e, 2e en 3e (zolder verdieping)) beschikt over een (slaap)kamer aan de voorzijde en  een (slaap)kamer aan de achterzijde.

 

De twee woningen gelegen aan de Grote Visserijstraat beschikken over één gezamenlijke/ gedeelde binnentrap naar de 3e (zolder) verdieping. Zowel de 1e verdieping als de 2e verdieping beschikken over:

 • Aparte keukenruimte rechtsachter;
 • Balkon achterzijde (toegang via keuken);
 • Aparte doucheruimte;
 • Apart toilet;
 • CV- ketel (in keuken);
 • Meterkast.

 

Thans zijn 3 van de 6 kamers verhuurd middels losse huurovereenkomsten (onzelfstandig) het betreft de onderstaande woningen:

 • Kamer 1e verdieping voorzijde €317,51 (kale huur);
 • Kamer 1e verdieping achterzijde €309,03 (kale huur);
 • Kamer 2e verdieping voorzijde €309,03 (kale huur);
 • Kamer 2e verdieping achterzijde. Deze kamer was verhuurd geweest tot 1 oktober 2019. Deze kamer wordt leeg gehouden naar wens van de verhuurder;
 • Kamer 3e verdieping (zolder) voor- en achterzijde zijn onverhuurd;

Gas, elektra en water staan op naam van de verhuurder. In aanvulling op bovenvermelde kale huren brengt verhuurder maandelijks €60,- in rekening per huurder als vergoeding voor gas, elektra en water. Tot op heden bedroeg deze door verhuurder te ontvangen vergoeding derhalve €240,- per maand voor vier huurders gezamenlijk.

 

De 1e verdieping en 2e verdieping zijn 12,03 meter diep en 4,77 meter breed.

Bovenvermelde diepte is inclusief het balkon aan de achterzijde op de 1e en 2e verdieping. De 3e verdieping (zolder) is 10,90 meter diep.

De totale oppervlakte bedraagt circa 135 m².

 

De Grote Visserijstraat 81A01 en 81A02 is gelegen op eigen grond.

Er is een passieve Vereniging van Eigenaren zonder  maandelijkse bijdrage. De binnenzijde van de woningen (trapopgang, kamers en sanitair) zijn in een eenvoudige maar nette staat. De voor- en achtergevel behoeven op termijn enig onderhoud.

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1923

Vraagprijs

De vraagprijs voor de winkelruimte met de twee bovenwoningen bedraagt € 445.000,- k.k..

De vraagprijs voor de twee bovenwoningen gezamenlijk bedraagt € 295.000,- k.k..

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Onderzoeksplicht van de koper 

De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaatkoper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Zekerheidsstelling

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Grote Visserijstraat 81", "zipCode": "3026CD", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9141934, "lng": 4.4416963, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms