Groene Hilledijk 181 AB

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand bestaande uit een horeca object en twee bovenwoningen.

Adres en postcode: Groene Hilledijk 181AB, 3073 AC te Rotterdam Zuid.

Kadastrale aanduiding: CHARLOIS F 1341.

De totale oppervlakte bedraagt 333 m² (opgaaf BAG Viewer).

De totale jaarhuur bedraagt € 39.024,- (kale huur).

De vraagprijs bedraagt € 575.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten alsmede foto’s van de binnenzijde zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Keurig gerenoveerd geheel pand bestaande uit een horeca object op de begane grond met kelder, een woonruimte op de 1e verdieping alsmede een woonruimte op de 2e en 3e verdieping gelegen aan de Groene Hilledijk 181AB te Rotterdam Zuid.

 

Het horeca object aan de Groene Hilledijk 181A heeft een oppervlakte van 158 m² (opgaaf BAG Viewer, begane grond en kelder) en is per 1 januari 2019 verhuurd voor thans € 2.052,- per maand vrijgesteld van BTW aan een Chinees (afhaal)restaurant. De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 december 2023 waarna deze stilzwijgend zal worden verlengd met een nieuwe huurtermijn van 5 jaar.

 

De woning gelegen aan de Groene Hilledijk 181B (1e verdieping) betreft een tweekamerwoning met een woonkamer met keuken aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. De woning is voorzien van een badkamer met douche en wastafel alsmede een aparte toiletruimte. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren.

De woning is per 1 augustus 2020 verhuurd voor thans € 550,- per maand inclusief €100,- voorschot per maand ten behoeve van gas, elektra en water. De huurovereenkomst is overeengekomen voor een periode van 12 maanden en zal na het 1e jaar stilzwijgend worden verlengd voor onbepaalde tijd.

 

De woning gelegen aan de Groene Hilledijk 181B (2e en 3e verdieping) beschikt over een woonkamer op de 2e verdieping voorzijde, een open keuken op de 2e verdieping achterzijde met toegang tot het balkon, badkamer en twee slaapkamers op de 3e verdieping. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren. De woning is per 1 augustus 2020 verhuurd voor thans € 900,- per maand inclusief €150,- voorschot per maand ten behoeve van gas, elektra en water. De huurovereenkomst is overeengekomen voor een periode van 12 maanden en zal na het 1e jaar stilzwijgend worden verlengd voor onbepaalde tijd.

 

De woonruimte op de 1e, 2e en 3e verdieping beschikt slechts over één huisnummer (nr. 189B) en één aansluiting voor gas, elektra en water. Deze aansluitingen voor de nutsvoorzieningen staan op naam van verhuurder met de navolgende kosten:

  • Eneco (gas en elektra): € 267,- per maand;
  • Evides (water): € 41,04 per maand.

 

Het gehele pand alsmede de woningen zijn circa 12 jaar geleden volledig gerenoveerd en bevinden zich thans in een keurige staat van onderhoud.

 

De drie huurders lopen bij met de huurbetalingen.

 

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst (één kadastraal appartementsrecht en twee gemeentelijke adressen).

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 575.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Groene Hilledijk 181", "zipCode": "3073 AC", "city": "Rotterdam", "lat": 51.8910947, "lng": 4.5081917, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms