Gordelweg 189 B

Uitstekend onderhouden woning gelegen op de 3e verdieping en halve 4e verdieping aan de Gordelweg 189B te Rotterdam Blijdorp.

Omschrijving

Uitstekend onderhouden woning gelegen op de 3e verdieping en halve 4e verdieping aan de Gordelweg 189B te Rotterdam Blijdorp.

 

De bovenwoning is per 1 augustus 2019 middels één huurovereenkomst verhuurd aan drie buitenlandse studentes voor € 1.495,- per maand exclusief een vergoeding voor leveringen en diensten ter hoogte van € 10,- ten behoeve van gebruik vaatwasser. De huurovereenkomst is overeengekomen voor de termijn van één jaar welke vervolgens voor onbepaalde tijd kan worden voortgezet. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort van € 4.485,-. Nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) staan op naam van huurder.

Geanonimiseerde huurovereenkomst is beschikbaar op aanvraag.

 

De woning is onder andere voorzien van:

  • Kunststof kozijnen met dubbel glas aan de voor- en achterzijde waarbij in de zomer van 2019 aan de achterzijde van het appartementencomplex nieuw dubbel glas in nieuwe verdiepte kunststof kozijnen geplaatst zijn. Door eigenaar van dit appartementsrecht is indertijd een eenmalige bijdrage betaald van € 6.597,-;
  • Keurig betegelde badkamer voorzien van wastafel en douche;
  • Nette keuken met vaatwasser;
  • Apart toilet;
  • Verwarming middels cv-ketel en radiatoren;
  • Balkon op de derde verdieping aan de achterzijde;
  • Twee grote kamers aan de voor- en achterzijde op de 3e verdieping alsmede twee kamers op de 4e verdieping (voorzijde) die bereikbaar zijn middels een interne binnentrap.

 

De oppervlakte van de woning bedraagt circa 93 m² (BAG Viewer 93 m²). De 3e verdieping heeft een diepte van circa 11,90 meter en een breedte van circa 5,77 meter. De halve 4e verdieping aan de voorzijde heeft een diepte van circa 5,72 meter en breedte van circa 5,77 meter (zie plattegronden).

De woning maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren voor het appartementencomplex aan de Gordelweg welke loopt van nr. 185 tot en met nr. 190. De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren is € 75,83. De Vereniging van Eigenaren is actief en had per 31 december 2019 € 25.683,- in kas. Thans staan er geen grote werkzaamheden gepland. Notulen en jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1937 en is gelegen op eigen grond.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 290.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

De plattegronden in deze documentatie zijn enkel bedoeld voor indicatieve doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Gordelweg 189", "zipCode": "3038 GH", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9366608, "lng": 4.4616376, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms