Omschrijving

Kerngegevens

Type object: geheel pand met kamerverhuurvergunning voor 8 personen (logiesfunctie).

Adres en postcode: Bieslandstraat 6 te (3037 LC) Rotterdam Bergpolder.

Kadastrale aanduiding: Rotterdam Y 4968.

Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 185 m² (zie plattegronden).

Het object is gelegen op eigen grond en maakt geen onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren.

Het gehele pand is verhuurd aan 6 personen (6 losse huurovereenkomsten) middels een kamerverhuurvergunning voor maximaal 8 personen.

De huidige kale huur bedraagt € 29.340,- per jaar exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 5.760,- per jaar (voorschot servicekosten € 80,- per bewoner per maand).

De vraagprijs bedraagt € 650.000,- k.k..

 

Foto’s van de binnenzijde, kamerverhuurvergunning en de geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Kamerverhuurpand met een oppervlakte van circa 185 m² gelegen op een uitstekende locatie aan de Bieslandstraat 6 te Rotterdam Bergpolder.

 

De woning beschikt over een kamerverhuurvergunning voor verhuur aan 8 personen. Verhuurder verhuurt aan 6 personen waarbij elke verdieping (begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping) is voorzien van twee slaapkamers en een keuken. Zowel de begane grond als de 2e verdieping beschikken over een badkamer en toilet. De zes kamers zijn verhuurd aan voornamelijk ouderejaars studenten waarbij er per jaar zo’n twee mutaties onder de huurders plaatsvinden. Vanuit de keuken op de begane grond is er toegang tot de ruime achtertuin. Zowel op de 1e verdieping als de 2e verdieping zijn er een riante balkons aanwezig. Naast de 2 slaapkamers per verdieping beschikt elke woonlaag tevens over een kleine zijkamer (zie plattegronden). In juli 2022 zijn de kozijnen aan de voorgevel opnieuw geschilderd en hebben er enkele betonreparaties plaatsgevonden.

 

De zes kamers zijn middels de kamerverhuurvergunning en zes losse huurovereenkomsten verhuurd voor € 29.340,- per jaar exclusief voorschot servicekosten ter hoogte van € 5.760,- per jaar (voorschot servicekosten € 80,- per bewoner per maand).

 

De specificatie van de zes kamers is als volgt (kamernummering verwijst naar plattegrond):

 

Kamer nr. 1 (begane grond linkerzijde) is per 1 november 2021 verhuurd voor € 415,- per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 80,- per maand. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een borg gestort ter hoogte van € 990,-.

 

Kamer nr. 2 met kleine bijkamer nr. 3 (begane grond, voorkant middenzijde en bijkamer achterkant) is per 1 maart 2020 verhuurd voor € 415,- per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 80,- per maand. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een borg gestort ter hoogte van € 990,-.

 

Kamer nr. 4 en kamer nr. 5 (1e verdieping, 2x voorzijde) is per 1 juni 2020 verhuurd voor € 395,- per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 80,- per maand. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een borg gestort ter hoogte van € 950,-.

 

Kamer nr. 6 (1e verdieping linkerzijde) is per 1 april 2020 verhuurd voor € 395,- per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 80,- per maand. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een borg gestort ter hoogte van € 950,-.

 

Kamer nr. 8 (2e verdieping voorzijde midden) is per 1 september 2020 verhuurd voor € 355,- per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 80,- per maand. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een borg gestort ter hoogte van € 870,-.

 

Kamer nr. 9 (2e verdieping linkerzijde) is per 1 augustus 2021 verhuurd voor € 415,- per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 80,- per maand. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een borg gestort ter hoogte van € 990,-.

 

De gehele woning is voorzien van één aansluiting voor gas, elektra en water die op naam staan van verhuurder.

Het maandelijkse voorschot voor Eneco bedraagt € 150,-.

Het voorschot voor Evides (water) bedraagt € 91,- per kwartaal.

 

Internet en TV staat op naam van één van de huurders die deze kosten onderling verrekenen.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1937.

Het object is gelegen op eigen grond en maakt geen onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 650.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

 

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Bieslandstraat 6", "zipCode": "3037 LC", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9393788, "lng": 4.4732645, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms