Beukelsdijk 175 B1B2

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: Twee woningen onderverdeeld in 5 zelfstandige studio’s gelegen op de 1e, 2e en halve 4e verdieping (achterzijde).

Adres en postcode: Beukelsdijk 175B1 en 175B2 te (3022 DG) Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven I 4014 A2 + A3.

Het object is verhuurd voor € 45.840,- per jaar. Dit betreft de netto huur (zie specificatie).

De totale oppervlakte bedraagt circa 172 m². Metrage conform opgaaf BAG Viewer is als volgt: Beukelsdijk 175B01 opp. 72 m² en Beukelsdijk 175B02 opp.109 m² (totaal 181 m²).

De vraagprijs bedraagt € 650.000,- k.k..

 

De geanonimiseerde huurovereenkomsten alsmede foto’s van de binnenzijde zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Twee woningen onderverdeeld in vijf geheel zelfstandige, representatieve studio’s gelegen op de 1e, 2e en halve 4e verdieping (achterzijde) aan de Beukelsdijk 175B1B2 te Rotterdam West (Nieuwe Westen).

 

De vijf zelfstandige studio’s zijn keurig gerenoveerd en allen voorzien van een keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel. Van de vijf studio’s beschikken er vier studio’s over een aparte keuken en één studio over een aparte slaapkamer. Laatstgenoemde betreft de studio op de 1e verdieping aan de achterzijde.

 

Vanaf de straatzijde is er een gedeelde trapopgang naar de 1e, 2e en 3e verdieping. De woningen op de 1e en 2e verdieping beschikken elk over een gezamenlijke entreehal van waaruit de diverse studio’s betreden kunnen worden. Vanuit de entreehal op de 2e verdieping is er tevens de interne binnentrap naar de studio op de 4e verdieping aan de achterzijde.

 

De vijf studio’s zijn middels vijf losse huurovereenkomsten verhuurd voor gezamenlijk € 41.160,- per jaar (kale huur) exclusief vergoeding servicekosten ten behoeve van gas, water, elektra, internet/TV en meubilering ter hoogte van € 9.240,- per jaar. De bruto huuropbrengst komt hiermee op € 50.400,- per jaar.

De diverse nutsvoorzieningen zoals gas, elektra, water en internet staan op naam van verhuurder. De kosten hiervan bedragen € 4.560,- per jaar waarmee de netto huur per jaar uitkomt op € 45.840,-.

 

De vijf studio’s zijn als volgt verhuurd:

  • De zelfstandige studio op de 1e verdieping aan de voorzijde is per 15 juli 2018 verhuurd voor thans € 675,- per maand kale huur exclusief € 125,- per maand t.b.v. servicekosten (gas, water, elektra, internet/TV en interieur/meulen);

 

  • De zelfstandige studio op de 1e verdieping aan de achterzijde is per 20 augustus 2018 verhuurd voor thans € 685,- per maand kale huur exclusief € 165,- per maand t.b.v. servicekosten (gas, water, elektra, internet/TV en interieur/meubelen);

 

  • De zelfstandige studio op de 2e verdieping aan de voorzijde is per 22 september 2017 verhuurd voor thans € 670,- per maand kale huur exclusief € 180,- per maand t.b.v. servicekosten (gas, water, elektra, internet/TV);

 

  • De zelfstandige studio op de 2e verdieping aan de achterzijde is per 10 februari 2020 verhuurd voor thans € 700,- per maand kale huur exclusief € 150,- per maand t.b.v. servicekosten (gas, water, elektra, internet/TV en interieur/meubelen);

 

  • De zelfstandige studio op de halve 4e verdieping aan de achterzijde is per 1 mei 2021 verhuurd voor thans € 700,- per maand kale huur exclusief € 150,- per maand t.b.v. servicekosten (gas, water, elektra, internet/TV).

 

De diverse nutsvoorzieningen staan op naam van verhuurder. De maandelijkse voorschotten voor de servicekosten zijn als volgt:

  • Gas en elektra: € 250,- per maand voor nr. 175 B1 en nr. 175 B2 gezamenlijk;
  • Water: € 30,- per maand;
  • Internet/TV: € 100,- per maand;
  • Totaal per jaar € 4.560,-.

 

De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 127,- per maand. Er speelt thans overleg deze maandelijkse bijdrage te verhogen naar € 165,- per maand. Komende periode staat het houtwerk aan de achterzijde van het pand en de dakgoten voor en achter op de planning.  De kosten voor deze werkzaamheden zijn geraamd op € 6.000,-. Op basis van het aandeel in de Vereniging van Eigenaren komt 50% van deze kosten voor rekening van de eigenaar van nr. 175B1 en B2.

 

De oppervlakte bedraagt circa 172 m² (opgaaf BAG viewer 181 m²). De woonlagen op de 1e en 2e verdieping zijn circa 12,5 meter diep en circa 6,2 meter breed. De studio op de 4e verdieping aan de achterzijde is circa 5,54 meter diep en circa 6,13 meter breed.  Verwarming vindt plaats middels een cv-ketel met radiatoren.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1925.

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 650.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Beukelsdijk 175", "zipCode": "3022 DG", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9202273, "lng": 4.4504656, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms