2e Middellandstraat 1 A1A2B

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: Geheel pand (winkelruimte + twee woningen).

Adres en postcode: 2e Middellandstraat 1A1A2B (3021 BK) Rotterdam Middelland.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven I 4163 A1, A2 & A3.

De twee bovenwoningen zijn thans verhuurd voor € 26.765,40,- per jaar (kale huur).

De winkelruimte is thans leeg/niet verhuurd.

De totale oppervlakte bedraagt 284 m² (opgaaf BAG Viewer).

De diverse woon- en winkellagen hebben een breedte van circa 4,98 meter en een diepte van circa 13,86 meter). Diverse plattegronden vormen onderdeel van deze projectinformatie. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten ontleed worden en dienen enkel ter indicatie.

Perceelgrootte: circa 125 m². 

De vraagprijs bedraagt € 900.000,- k.k..

 

Geanonimiseerde huurovereenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Omschrijving

Prachtig beleggingspand gelegen aan de 2e Middellandstraat 1A1A2B te Rotterdam Middelland. Het betreft een geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met souterrain, entresolverdieping en achtertuin alsmede twee bovenwoningen gelegen op de 1e, 2e, en 3e verdieping.

 

De winkelruimte op de begane grond met souterrain, entresolverdieping en achtertuin heeft een oppervlakte van 96 m² (opgaaf BAG Viewe4) en is thans leeg en onverhuurd.

De woning op de 1e verdieping en halve 3e verdieping (nr. 1A1) heeft een oppervlakte van 94 m² (opgaaf BAG Viewer) en is per 26-08-2010 verhuurd voor thans € 1.163,37 per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 32,- per maand. Nutsvoorzieningen staan op naam van huurder. De halve 3e verdieping is bereikbaar middels een interne binnentrap vanaf de 1e verdieping.

 

De woonruimte op de 2e en halve 3e verdieping (nr. 1A2) heeft een oppervlakte van 94 m² en is per 15-07-2013 verhuurd voor thans € 1.067,08 per maand excl. voorschot servicekosten ter hoogte van € 23,- per maand. Nutsvoorzieningen staan op naam van huurder. De halve 3e verdieping is bereikbaar middels een interne binnentrap vanaf de 2e verdieping.

 

Het object is aan de voor- en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Verwarming middels cv-ketel en radiatoren.

 

Objectgegevens

Het object is gebouwd omstreeks 1915.

Het object is kadastraal gesplitst in 3 kadastrale appartementsrechten. Het betreft eigen grond.

2e Middellandstraat 1B heeft energielabel A met Energie-Index 0,80 en is geldig tot 16-12-2029.

2e Middellandstraat 1A1 heeft energielabel C met Energie-Index 1,80 en is geldig tot 21-8-2029.

2e Middellandstraat 1A2 heeft energielabel C met Energie-Index 1,80 en is geldig tot 21-08-2029.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 900.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper 

De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaatkoper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

'As is, where is'

De onroerende zaak zal aan koper in eigendom worden overge­dragen in de staat waarin deze zich bij de juridische levering bevindt (‘as is, where is-principe’) met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erf­dienstbaarhe­den en kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrij­vingen daarvan. Onder de staat waarin het verkochte zich tijdens de juridische levering bevindt, wordt uitdrukkelijk begrepen de staat waarin de bodem en het grondwater van het verkochte zich bevinden en voorts met inbegrip van eventueel nog daarin aanwezige (ondergrondse) (opslag) tanks alsmede eventuele in het verkochte aanwezige asbesthoudende- en/of andere (voor de gezondheid) schadelijke materialen. Elke aansprakelijkheid van verkoper voor de eventuele aanwezigheid van verontreiniging van de bodem en/of het grondwater, asbesthoudende en/of andere voor de gezondheid schadelijke materialen en (ondergrondse) (opslag) tanks wordt volledig uitgesloten. Koper zal verkoper ter zake volledig vrijwaren voor alle aanspraken van derden.

 

Zekerheidsstelling

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "2e Middellandstraat 1", "zipCode": "3021 BK", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9176671, "lng": 4.4569675, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms