1e Middellandstraat 134 & Middellandplein 1 ABC

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: horecagelegenheid op de begane grond en souterrain alsmede drie bovengelegen woningen.

Adres en postcode: 1e Middellandstraat 134 (3021 BJ) en Middellandplein 1ABC (3021 BR) te Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Delfshaven C 3626.

Het object is verhuurd voor € 60.329,64 per jaar (deels) exclusief BTW en exclusief de te verhuren woning gelegen op de 3e verdieping (Middellandplein 1C).

Het totale vloeroppervlak bedraagt 278 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegronden).

Het object is kadastraal niet gesplitst, beschikt over vier gemeentelijke adressen en is gelegen op eigen grond.

Geanonimiseerde huurovereenkomst alsmede volledige documentatie zijn beschikbaar op aanvraag.

De vraagprijs bedraagt € 1.250.000,- k.k..

 

Omschrijving

Prachtig en tot in de kleinste details subliem gerenoveerd object bestaande uit een horecagelegenheid op de begane grond met souterrain alsmede drie bovengelegen woningen aan de 1e Middellandstraat 134 en Middellandplein 1ABC te Rotterdam Delfshaven.

 

Het gehele object is in 2017 volledig en alleen met hoogwaardige materialen gerenoveerd onder begeleiding van architectenbureau Personal Architecture BNA te Rotterdam. Meer informatie over deze gehele renovatie is te vinden op www.personal-architecture.nl/middellandplein.

 

De horecagelegenheid op de begane grond met souterrain (1e Middellandstraat 134) is per 1 april 2018 verhuurd voor een huurtermijn van 5 jaar voor thans € 2.250,- per maand exclusief BTW. Per 1 januari 2021 bedraagt de huur € 2.500,- per maand excl. BTW. Geanonimiseerde huurovereenkomst is beschikbaar op aanvraag waarin onder andere bovenvermelde ingroeihuur is opgenomen. De oppervlakte van de horecaruimte bedraagt 111 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegronden).

De horecaruimte wordt gehuurd door Rainarai, een nomadisch restaurant met Algerijnse keuken. Rainarai wordt gerund door een ervaren en bevlogen ondernemer met naast deze prachtige locatie nog twee vestigingen te Amsterdam. De voorzijde van de ruimte is in gebruik als delicatessenwinkel voor de verkoop van verse en huisgemaakte etenswaren om thuis te nuttigen. De achterzijde betreft een licht verhoogde entresolverdieping alwaar het restaurantgedeelte is gevestigd. Gedurende de grondige renovatie is onder andere het souterrain volledig uitgegraven tot volledige hoogte om plaats te maken voor de professionele keuken en diverse toiletruimten. Meer informatie over Rainarai is te vinden op www.rainarai.nl.

 

De brede entree tot de bovenwoningen bevindt zich aan de rechterzijde van het object (Middellandplein, zie foto’s en plattegronden voor indeling).

 

De woonruimte gelegen op de 1e verdieping aan het Middellandplein 1A betreft een driekamerwoning en is per 1 augustus 2018 verhuurd voor thans € 1242,- per maand exclusief voorschot ter hoogte van € 325,- per maand ten behoeve van stoffering (€ 100,- per maand), gas, elektra, water en internet (€ 175,- per maand) en tweewekelijkse schoonmaak trapopgang (€ 50,- per maand). De huurder van het Middellandplein 1A heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter hoogte van € 1525,-. De woning heeft een oppervlakte van 58 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegrond).

 

De woonruimte gelegen op de 2e verdieping aan het Middellandplein 1B betreft een driekamerwoning en is per 19 september 2017 verhuurd voor thans € 1285,47 per maand exclusief voorschot ter hoogte van € 126,- per maand ten behoeve van  stoffering (€ 25,- per maand), gas, elektra en water (€ 76,- per maand) en schoonmaak (€ 25,-). De huurder van het Middellandplein 1B heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter hoogte van € 1250,-.

 

De woonruimte gelegen op de 3e verdieping betreft een tweekamerwoning aan het Middellandplein 1C en is thans leeg en onverhuurd. Deze woning heeft een oppervlakte van 51 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegrond).

 

Middellandplein 1ABC beschikt over één aansluiting voor gas, elektra en water. Verhuurder heeft de nutsvoorzieningen op naam staan en belast deze door aan de huurders van de woningen middels maandelijkse voorschotten.

 

De woonruimte gelegen aan Middellandplein 1C is thans leeg en onverhuurd.

 

Met dank aan verhuurmakelaardij Loftly voor het ter beschikking stellen van divers fotomateriaal welke is samengesteld voorafgaand aan verhuur van de desbetreffende woonruimte.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 1.250.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

 

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

 

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "1e Middellandstraat 134 & Middellandplein 1", "zipCode": "3021 BR", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9182175, "lng": 4.4595608, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms