Omschrijving

Kerngegevens

Type object: verhuurde bedrijfsruimte met parkeerplaats.

Adres: Kiotoweg 123 te (3047 BG) Rotterdam.

Kadastrale aanduiding: Overschie E 555 A20.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 197 m² (bedrijfsruimte begane grond ca. 100 m², opslag, kantoor en keuken 1e verdieping ca. 97 m²).

De bedrijfsruimte is verhuurd voor € 1.450,- per maand exclusief BTW.

De erfpachtcanon bedraagt per maand € 214,13 en wordt per kwartaal gefactureerd.

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 117,97 per maand.

De vraagprijs bedraagt € 170.000,- k.k..

 

Foto’s van de binnenzijde, stukken m.b.t. de Vereniging van Eigenaren en erfpacht zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Omschrijving

Representatieve, verhuurde bedrijfsruimte met drie parkeerplaatsen aan de voorzijde gelegen aan de Kiotoweg 123, bedrijventerrein Noord-West te Rotterdam.

 

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 197 m² en is als volgt ingedeeld:

 • Bedrijfsruimte begane grond ca. 100 m²:
  • Entreehal aan de voorzijde voorzien van meterkast (gas, elektra en water)met toegang tot de bedrijfsruimte;
  • Bedrijfsruimte (gehele begane grond ca. 13,75 meter diep, ca. 7,26 meter breed, ca. 3,28 meter hoog) voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde, heater (aangesloten op CV), verlichtingsarmaturen, alarmsysteem en een open trap naar de 1e verdieping.
 • De 1e verdieping betreft een houten verdiepingsvloer met een oppervlakte van ca. 97 m² (ca. 13,75 meter diep, ca. 7,26 meter breed, ca. 3,09 meter hoog). Met uitzondering van het kantoor, keuken en toiletten is de gehele 1e verdieping gebruik als opslagruimte t.b.v. stellingen. De verdere indeling is als volgt:
  • Afgesloten kantoorruimte aan de voorzijde (ca. 3,26 meter breed x ca. 5,65 meter diep) voorzien van systeemplafond, airconditioning (eigendom huurder), houten kozijnen met dubbel glas aan de voorzijde;
  • Afgesloten keuken aan de achterzijde voorzien van een keukenblok, airconditioning (eigendom huurder) en een systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  • Twee toiletruimten voorzien van hangend toilet en fontein, verwarming middels een cv-ketel en radiatoren, brandslanghaspel, lichtkoepel.

 

De bedrijfsruimte is per 1 augustus 2022 verhuurd voor € 1.450,- per maand exclusief BTW aan G.B.R. Loodgieters- en Installatiebedrijf Rotterdam B.V..

G.B.R. Loodgieters- en Installatiebedrijf Rotterdam B.V. heeft deze bedrijfsruimte reeds sinds 1995 in gebruik. De twee mede-eigenaren van bovenvermeld loodgieters- en installatiebedrijf hebben per 2009 de bedrijfsvoering overgenomen van de voormalige eigenaar van het loodgietersbedrijf en per deze datum tevens de bedrijfsruimte gehuurd. Ten behoeve van de voorgenomen verkoop van de bedrijfsruimte is er een nieuwe huurovereenkomst opgesteld en overeengekomen.

 

De bedrijfsruimte is gelegen op erfpacht grond. De erfpachtcanon bedraagt per jaar € 2.569,56 en wordt per kwartaal gefactureerd. De huidige erfpachtcanon loopt tot en met 2098.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel van een Vereniging van Eigenaren met in totaal 38 bedrijfs- en kantoorruimten. De bijdrage voor de VvE bedraagt € 117,97 per maand.

 

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 170.000,- k.k..

 

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

 

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

 

BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

 

Tel.: 010-2133649

Fax: 010-4133195

info@beleggingspandrotterdam.nl

www.beleggingspandrotterdam.nl

 

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Kiotoweg 123", "zipCode": "", "city": "Rotterdam - bedrijventerrein Noord-West", "lat": 51.9427566, "lng": 4.3966535, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms