Voldersgracht 23 & De Vlouw 19A

Omschrijving

Kerngegevens

Type object: winkelruimte op de begane grond (Voldersgracht 23) met woning op de 1e verdieping aan de achterzijde (De Vlouw 19A).
Adres en postcode: Voldersgracht 23, 2611 EV te Delft en De Vlouw 19A, 2611 KK te Delft. Kadastrale aanduiding: Delft C 4578 A1 en Delft C 4578 A3.

Het object bestaat uit 1 winkelruimte en 1 woning (2 gemeentelijke huisnummers) gelegen op eigen grond.
De totale oppervlakte bedraagt circa 121 m2.
De winkelruimte is verhuurd voor € 25.848,- per jaar exclusief BTW.

De woning is verhuurd voor € 7.620,- per jaar exclusief voorschot van € 1.800,- per maand. De vraagprijs bedraagt € 535.000,- k.k..

Foto's binnenzijde, geanonimiseerde huurovereenkomsten, splitsingsakte en splitsingstekening zijn beschikbaar op aanvraag.

Omschrijving

Verhuurde winkelruimte met een oppervlakte van circa 95 m2 gelegen aan de Voldersgracht 23 alsmede een verhuurde woning op de 1e verdieping aan de achterzijde gelegen aan de Vlouw 19A in het centrum van Delft.

De winkelruimte is per 1 augustus 2011 verhuurd voor thans € 2.154,- per maand exclusief BTW aan Knotten Wol. De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 juli 2023.
Door aanhoudende groei bij huurder is door huurder aangegeven dat zij reeds een grotere locatie voor de vestiging van hun bedrijf gevonden hebben. Huurder heeft de wens uitgesproken de betreffende ruimte in het voorjaar van 2022 te willen verlaten indien zich een nieuwe kandidaat heeft aangediend voor de desbetreffende winkel aan de Voldersgracht.

De winkelruimte is opgedeeld in twee gedeelten. Het voorste gedeelte heeft een oppervlakte van circa 61 m2 (circa 5,16 meter breed en circa 11 meter diep, exclusief etalagegedeelte voorzijde, zie plattegronden). Het tweede gedeelte betreft het achterste gedeelte met een oppervlakte van circa 28,4 m2 (circa 5,33 meter breed en circa 4,95 meter diep). De twee gedeelten zijn verbonden door een gang (circa 1,32 meter breed en circa 5,23 meter diep) met bovengelegen opslagruimte en een binnenplaats (circa 4,02 meter breed en circa 5,23 meter diep).

De gang is voorzien van een keukenblok en de ruimte aan de achterzijde is voorzien van een toiletruimte en douche.

De woning aan De Vlouw 19A is gelegen boven het achterste winkelgedeelte en is per 1 augustus 2021 verhuurd voor € 635,- per maand exclusief voorschot servicekosten (gas, elektra en water) ter hoogte van € 150,- per maand. De woonruimte/studio heeft een oppervlakte van circa 26 m2 en is voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel alsmede een klein keukenblok. Vanaf achterliggende straat De Vlouw kan de woning via een toegangspoort, achterplaats en buitentrap bereikt worden. De 1e verdieping van de woonruimte beschikt niet over eigen nutsaansluitingen t.b.v. gas, elektra en water.

De winkelruimte en woning zijn beiden kadastraal gesplitst en maken deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren met de dubbele bovenwoning gelegen aan de Voldersgracht 23A. Dit betreft de woning op de 1e en 2e verdieping aan de voorzijde van de Voldersgracht. Voor de

winkel en woning bedraagt de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren per maand respectievelijk € 53,- en € 47,88 per maand.

De daadwerkelijke/fysieke indeling van de winkel en bovenwoning wijken af van de wijze waarop het object kadastraal gesplitst is. De splitsingstekeningen en de splitsingsakte laten zien dat de achterzijde van de winkelruimte op de begane grond kadastraal toebehoort aan de bovengelegen woonruimte. De kadastrale situatie laat derhalve zien dat er in werkelijkheid sprake is van een woning gelegen aan de achterzijde op de begane grond en 1e verdieping en een kleinere winkelruimte.

Objectgegevens

Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst in twee kadastrale aanduidingen (met twee gemeentelijke adressen).

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt € 535.000,- k.k..

Verzoek

Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Onderzoeksplicht van de koper

De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Zekerheidsstelling

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl. BeleggingspandRotterdam.nl

De heer F. Haver Schiedamsedijk 78a 3011 EM Rotterdam

Tel.: 010-2133649
Fax: 010-4133195 info@beleggingspandrotterdam.nl www.beleggingspandrotterdam.nl

Download brochure!

Bekijk alle informatie van dit beleggingspand. Vul uw email in en ontvang de brochure.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Voldersgracht 23 & De Vlouw 19A 0", "zipCode": "", "city": "Delft", "lat": 52.0127921, "lng": 4.3594512, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

contact

Heeft u interesse in dit pand of één van onze andere panden, neem dan contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms