Homepage visual

30-10-2020 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): geheel pand bestaande uit een winkel en twee bovenwoningen gelegen aan de Beijerlandselaan te Rotterdam Zuid.

Een voorkeursrecht van de Gemeente Rotterdam bemoeilijkte de verkoop van dit beleggingspand aan de Beijerlandselaan te Rotterdam Zuid aanvankelijk behoorlijk. Als eigenaar ben je in dit geval dus niet langer vrij het vastgoed aan derden te verkopen. Qua waardering hanteert de Gemeente Rotterdam één of meerdere taxaties om tot een koopsom te komen met pandeigenaar. Aangezien wij als makelaar nauwgezet alle beleggingstransacties bijhouden konden wij enkele goede verkoopreferenties van gehele panden in de straat overleggen die aanzienlijk hoger lagen dan de taxatiewaardes van de Gemeente met een hogere koopsom tot gevolg. Notarieel transport heeft vandaag plaatsgevonden. Ook verhuurd vastgoed verkopen? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak op 010-2133649.

 

Bekijk ook andere nieuws berichten

13-11-2020 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 3 gehele panden bestaande uit 3 winkels en 8 woningen aan de Schieweg te Rotterdam Noord.

Lees meer

07-11-2020 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): geheel pand bestaande uit 9 zelfstandige studio's te Rotterdam Kralingen.

Lees meer

23-10-2020 VERKOCHT (ONLINE VERKOOP): verhuurde Coop Supermarkt en 4 aangrenzende winkels in de Hoeksche Waard

Lees meer