beoordelingen-beleggingspanden-rotterdam

Beoordeling Beleggingspand Rotterdam

Koper/ verkoper
Verkoper geheel pand (bedrijfsmatige ruimte + 3 bovengelegen woningen) Vijverhofstraat te Rotterdam Noord

Beoordeling

In 2018 had ik een moeilijk pand in de verkoop, waar voor mij niet veel eer aan te behalen viel. Ik had wat spontane biedingen gekregen, van kopers die in het kadaster hadden gekeken. Van beleggingspandrotterdam.nl had ik een brief gehad, of zij wellicht wat voor de verkoop konden betekenen. Op de brief heb ik gereageerd, op het pand werd al zodanig geboden zonder dat er in de algemene verkoop kwam, dat ik besloot via beleggingspandrotterdam.nl te verkopen. Ik had ook al een of meerdere branchegerichte makelaars ingeschakeld, maar uiteindelijk heeft het pand een herbestemming gekregen en is de verkoop naar tevredenheid verlopen. Als ik een ander pand in de verkoop ga doen, zal ik zeker weer een beroep doen op beleggingspandrotterdam.nl.

Bekijk ook andere reviews

Onlangs hebben ons huis verkocht onder begeleiding van Beleggingspand Rotterdam. Het contact is altijd zeer plezierig geweest. Altijd goed bereikbaar, vriendelijke en accuraat. Geen moeite is teveel. Werkelijk petje af...

lees verder >

Verkoper geheel pand (2 woningen) gelegen aan de Spanjaardstraat te Rotterdam West 2020

Mijn ervaring met jullie was goed!! Jullie aanpak is integer en transparant, houden cliënt goed op de hoogte. Zou jullie aanbevelen bij mensen !

lees verder >

Verkoper geheel pand (horeca ruimte begane grond + dubbele bovenwoning) Claes de Vrieselaan te Rotterdam 2019

Frank Haver / Beleggingspandrotterdam.nl heeft mij zeer goed en snel geholpen bij de verkoop van een klein beleggingsobject. Ik vond het opvallend dat ondanks dat ik een kleine belegger...

lees verder >

Verkoper verhuurde woning Aleidisstraat te Rotterdam 2019

Wat betreft het zakendoen is echt Rotterdams, snelle reactie,eerlijk,eerlijk is eerlijk ,afspraak is afspraak en vasthoudend daar hou ik van.

Ga zo door op z'n Rotterdams!

lees verder >

Verkoper twee gehele panden (2 winkels + 7 bovenwoningen) West-Kruiskade te Rotterdam 2018/2019