beoordelingen-beleggingspanden-rotterdam

Beoordeling Beleggingspand Rotterdam

Koper/ verkoper
Verkoper 2 gehele panden bestaande uit 2 winkels en 4 bovenwoning gelegen aan de Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid – 2021

Beoordeling

Onze 1ste contacten met Frank Haver dateren uit 2013. Toen werd er door hem onder ongunstige marktomstandigheden een winkelunit aan de Noordmolenstraat verhuurd. Dat is de aanzet geweest voor de jarenlange relatie welke wij sedertdien met dit kantoor onderhouden.

Wij maken op diverse wijzen gebruik van haar diensten. Niet alleen indien het de verhuur van commercieel onroerend goed gaat, maar ook als het gaat om aan,- en verkoop van bijv. beleggingspanden of waardebepalingen.

De meest recente transactie vond plaats in augustus 2021 toen de firma voor ons 2 beleggingspanden verkocht aan de Groene Hilledijk te Rotterdam. Die verkoop alsmede de juridische levering hebben probleemloos plaatsgevonden.

Wat ons met name aanspreekt is de professionele werkwijze, haar kennis van de markt, haar correctheid en de doortastendheid waarmee zaken worden behandeld.

Wij kunnen hen dan ook van harte aanbevelen voor Uw onroerend goed zaken.

Overigens, de huurder die destijds in 2013 de winkelunit aan de Noordmolenstraat betrok is anno 2022 nog steeds onze huurder.

Bekijk ook andere reviews

Na dat ik besloten hadden het pand niet zelf te houden, heb ik Frank Haver benaderd voor advies. Frank komt snel met een duidelijk advies over prijzen en werkwijze. Ik heb dit als prettig en professioneel ervaren. Na...

lees verder >

Verkoper geheel pand bestaande uit 3 woningen aan de Polderlaan te Rotterdam Zuid – 2021

Na een goede ervaring bij de aankoop van een beleggingspand met Frank Haver, heb ik ervoor gekozen om Frank te vragen de verkoop van een beleggingspand (een verhuurde woning) te verzorgen. Frank adviseerde duidelijk...

lees verder >

Verkoper verhuurde woning aan de Mijnsherenlaan te Rotterdam Zuid – 2021

Ben nog steeds blij met jullie begeleiding in de verkoop van mijn pand in Rotterdam West. Alles is meer dan goed gegaan. Transparantie van jullie zijde was ik heel blij mee. 

Hoop dat met jullie ook alles...

lees verder >

Verkoper geheel pand bestaande uit een winkel en bovenwoning gelegen aan de Schiedamseweg te Rotterdam West – 2021